Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > Λοντίγκιν για τον Παναθηναϊκό, Ολιβέιρα ο Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες για το ντέρμπι «αιωνίων»!

Λοντίγκιν για τον Παναθηναϊκό, Ολιβέιρα ο Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες για το ντέρμπι «αιωνίων»!

Ντιέγκο Αλόνσο και Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κατέληξαν στις ενδεκάδες για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα!

Παναθηναϊκός Ολυμπιακός

Η ώρα για το ντέρμπι «αιωνίων» έφτασε! Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Τόσο ο Ντιέγκο Αλόνσο, όσο και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κατέληξαν στους 11 ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να παλέψουν για τους τρεις βαθμούς.

Αρχικά, ο Ουρουγουανός τεχνικός είδε τον Ντραγκόφσκι να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να μένει εκτός αποστολής. Έτσι, ξεκινά κάτω από τα δοκάρια τον Γιούρι Λοντίγκιν. Στον χώρο του κέντρου, μπροστά από τον Αράο, θα βρίσκεται ο Τσέριν με τον Μπακασέτα.

Από την άλλη πλευρά, ο Μεντιλίμπαρ έχει μόλις μία αλλαγή, συγκριτικά με το ματς απέναντι στην Μπράγκα. Είναι φυσικά αναγκαστική, καθώς ο Τσικίνιο αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα. Στην θέση του, θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Αναλυτικά, οι συνθέσεις για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός:

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Λοντίγκιν, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μπάλντοκ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας, Τετέ, Τζούρισιτς, Ιωαννίδης.

Στον πάγκο: Λίλο, Σένκεφελντ, Κώτσιρας, Ζέκα, Ουναχί, Μαντσίνι, Μακσίμοβιτς, Πελίστρι, Σπόραρ.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ορτέγκα, Κάρμο, Ρέτσος, Κοστίνια, Μουζακίτης, Έσε, Ολιβέιρα, Ροντινέι, Μαρτίνς, Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Γκαρθία, Πιρόλα, Στάμενιτς, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Κωστούλας, Μασούρας, Ντόη.

Σχετικά άρθρα