Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > «Έσπασε» το ρόδι ο Μακελελέ: Άνετο πέρασμα του Asteras AKTOR, από την έδρα της Athens Kallithea!

«Έσπασε» το ρόδι ο Μακελελέ: Άνετο πέρασμα του Asteras AKTOR, από την έδρα της Athens Kallithea!

Η Athens Kallithea έμεινε με παίκτη λιγότερο στο πρώτο μέρος και παρά το γεγονός ότι βρήκε γκολ ισοφάρισης, δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα (06/10, 1-3), από τον Asteras AKTOR.

Athens Kallithea Asteras AKTOR

Εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα που είχε από το πρώτο μέρος και ο Asteras AKTOR πήρε τη νίκη με 3-1 (06/10), στην έδρα της Athens Kallithea!

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν, παρά το γεγονός ότι έμειναν με παίκτη λιγότερο, ωστόσο στο δεύτερο μέρος, «λύγισαν», στο ματς που έγινε στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι Αρκάδες βρήκαν δύο τέρματα στο δεύτερο 45λεπτο και έτσι, ο Κλοντ Μακελελέ πέτυχε την πρώτη του νίκη, ως προπονητής του συλλόγου. 

Στους 9 βαθμούς πια ο Asteras AKTOR, με την Athens Kallithea να είναι ακόμα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας 5 πόντους. 

Μειονέκτημα από το πρώτο μέρος, αλλά… ζωντανή

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ στο 19ο λεπτό. Ο Καστάνιο εκτέλεσε έξυπνα ένα φάουλ, βρίσκοντας τον Μπαρτόλο, με τον τελευταίο να πλασάρει και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. 

Στο 28’, η Καλλιθέα έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Μουτίνιο πάτησε με τις τάπες τον Μπαρτόλο και έπειτα από εξέτασε του VAR, δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα. 

Πάντως, οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ ισοφάρισης πριν το ημίχρονο. Ο Βασιλόγιαννης κέρδισε πέναλτι από τον Ντελί στο 44’, ο Τζιάνι δεν αστόχησε και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με το 1-1.

Ο Asteras είχε δυνάμεις & «χρυσές» αλλαγές για τη νίκη

Ο Μακελελέ έριξε στη μάχη τον Φεντερίκο Μακέντο και δεν άργησε να δικαιωθεί. 

Πρώτα, οι Αρκάδες πήραν εκ νέου το προβάδισμα, καθώς έπειτα από τρομερή ενέργεια του Μπιλέ, ο Καλτσάς έγραψε το 1-2 στο 71ο λεπτό. 

Έξι λεπτά αργότερα, ο Ιταλός επιθετικός φρόντισε, ώστε να σφραγίσει τους τρεις βαθμούς για την ομάδα της Τρίπολης. Στο 77’, ο Μπαρτόλο σέντραρε, ο Μακέντα τελείωσε ωραία τη φάση και έτσι, διαμόρφωσε το τελικό 1-3. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Athens Kallithea (Μάσιμο Ντονάνι): Μπαραγκάν, Σοϊρί, Ισιμάτ-Μιρίν, Μότοκ, Ματίγιεβιτς (46′ Τσιβελεκίδης), Ματίγια (65′ Εντιαγιέ), Ντιμπά (81′ Βαλμπουενά), Τζιάνι (79′ Ντεμέτριους), Μουτίνιο, Βασιλόγιαννης (81′ Λουκίνας)

Asteras AKTOR (Κλοντ Μακελελέ): Τσιντώτας, Αλάγκμπε (62′ Γκος), Ντέλι, Καστάνιο (67′ Τριανταφυλλόπουλος), Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Μουνιόθ (59′ Καλτσάς), Άλχο, Μπαρτόλο, Κρέσπι (67′ Μπιγιέ), Άνταμ (59′ Μακέντα)

Σχετικά άρθρα