Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΚΟΣΜΟΣ > Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε ποιον σούπερσταρ θέλει για συμπαίκτη του!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε ποιον σούπερσταρ θέλει για συμπαίκτη του!

Ο Ρονάλντο ζήτησε από την Αλ Νασρ να φέρει αυτόν τον παίκτη με πρόταση – χρυσάφι.

Να αγωνιστεί πλάι σε ένα πολύ μεγάλο όνομα φέρεται να θέλει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σταρ συμπληρώνει σε λίγο καιρό δύο χρόνια που βρίσκεται στην Αλ Νασρ και ζήτησε από τη διοίκηση να φέρουν ένα ακόμη πολύ μεγάλο όνομα.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κέβιν ντε Μπρόινε. Ο Ρονάλντο είναι μεγάλος θαυμαστής του Βέλγου και έχει κάνει μια προσωπική έκκληση στον αραβικό σύλλογο να προσπαθήσει να τον δελεάσει, σύμφωνα με την «The Sun». Ο 39χρονος θέλει η ομάδα του να κάνει τα πάντα για τον ντε Μπρόινε και πιστεύει ότι θα ήταν ένα τεράστιο δέλεαρ για τη Σαουδική Pro League.

Τον περασμένο Φεβρουάριο είχε ακουστεί πως οι ιθύνοντες του πρωταθλήματος είναι έτοιμοι να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να «κλέψουν» τον Βέλγο χαφ από την Premier League. Όταν ρωτήθηκε για τις δυνατότητες μιας μεταγραφής στη Μέση Ανατολή, ο ντε Μπρόινε παραδέχτηκε αυτό το καλοκαίρι ότι τα «απίστευτα χρηματικά ποσά» που προσφέρονται την καθιστούν έναν ελκυστικό προορισμό που θα ήταν δύσκολο να απορρίψει.

«Έχω ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου, οπότε πρέπει να σκεφτώ τι μπορεί να συμβεί. Ο μεγάλος μου γιος είναι τώρα οκτώ ετών και δεν ξέρει τίποτα άλλο εκτός από την Αγγλία. Ρωτάει επίσης πόσο καιρό θα παίζω στη Σίτι. Μόλις έρθει η στιγμή, θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με συγκεκριμένο τρόπο», είχε αναφέρει σε δηλώσεις του.

Στη συνέχεια σχολίασε μια πιθανή του μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία: «Στην ηλικία μου πρέπει να είσαι ανοιχτός σε όλα. Μιλάτε για απίστευτα χρηματικά ποσά που μπορεί να είναι το τέλος της καριέρας μου. Μερικές φορές πρέπει να το σκεφτείς αυτό. Αν παίξω εκεί για δύο χρόνια, θα μπορέσω να κερδίσω ένα απίστευτο ποσό. Πριν από αυτό έπρεπε να παίξω ποδόσφαιρο για 15 χρόνια. Μπορεί να μην φτάσω ακόμα αυτό το ποσό».

Το συμβόλαιο του Βέλγου με τη Μάντσεστερ Σίτι λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Τότε θα πρέπει σίγουρα να πάρει μια απόφαση. Προς το παρόν είναι εκτός αγωνιστικής δράσης τραυματισμό και έχει χάσει τους τελευταίους έξι αγώνες των «πολιτών».

Σχετικά άρθρα