Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΙΣΠΑΝΙΑ > Τρομερή Ρεάλ: Αυτή είναι η πρώτη κίνησή της, μετά το «σοκ» με Καρβαχάλ!

Τρομερή Ρεάλ: Αυτή είναι η πρώτη κίνησή της, μετά το «σοκ» με Καρβαχάλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε το συμβόλαιο του Ντάνι Καρβαχάλ έως το 2026, λίγες ώρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του!

carvajal-real-madrid

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε το συμβόλαιο του Ντάνι Καρβαχάλ έως το 2026, λίγες ώρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του!

Ο Ντάνι Καρβαχάλ ήταν ο μεγάλος άτυχος για τη Ρεάλ Μαδρίτης! Στο ματς απέναντι στη Βιγιαρεάλ το βράδυ του Σαββάτου (05/10), υπέστη ρήξη χιαστού. Έτσι, θα μείνει στα «πιτς» για το υπόλοιπο της σεζόν!

Το πλήγμα είναι τεράστιο για τους Μαδριλένους. Μία από τις σταθερές του ρόστερ τους «πάει» για φέτος. Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, όμως, δεν τον άφησαν μόνο. Αντιθέτως! Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε το συμβόλαιο του Ντάνι Καρβαχάλ έως το 2026, λίγες ώρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του!

Το συμβόλαιο του 32χρονου Ισπανού είχε ισχύ έως το καλοκαίρι του 2025. Αμέσως μετά τα δυσάρεστα, όμως, η Ρεάλ Μαδρίτης το ανανέωσε έως το 2026! Η απόφαση υπήρχε εξ αρχής. Ο σοβαρός τραυματισμός και οι όποιες συνέπειές του, όμως, δεν άλλαξαν την αρχική πρόθεση.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι, όπως είχε προγραμματιστεί, συμφώνησε με τον Ντάνι Καρβαχάλ να επεκτείνει το συμβόλαιο του παίκτη μας, ο οποίος παραμένει συνδεδεμένος με τον σύλλογο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2026.

Θέλει να του δείξει όλη την υποστήριξή της και την αγάπη της. Ας έχει ταχεία ανάρρωση για να απολαύσουμε το ποδόσφαιρό του ξανά στο γήπεδο το συντομότερο δυνατό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύλλογος.

Σχετικά άρθρα