Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΙΣΠΑΝΙΑ > Ρεάλ Μαδρίτης: Ρήξη χιαστού και τέλος η σεζόν για τον Καρβαχάλ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ρήξη χιαστού και τέλος η σεζόν για τον Καρβαχάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα έχει στη διάθεσή της έναν βασικό παίκτη καθώς ο Ντάνι Καρβαχάλ υπέστη ρήξη χιαστού.

Πικρή γεύση άφησε στη Ρεάλ Μαδρίτης η νίκη επί της Βιγιαρεάλ με 2-0 το βράδυ του Σαββάτου (05/10) για την 9 αγωνιστική της La Liga. Αυτό καθώς η «βασίλισσα» είδε λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης, έναν ποδοσφαιριστή της να τραυματίζεται σοβαρά.

Συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+3’) και σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Πίνο ο Ντάνι Καρβαχάλ χτύπησε και μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι χειρότεροι φόβοι αποτέλεσαν εν τέλει την πραγματικότητα αφού το ιατρικό πόρισμα του Ισπανού ήταν πως έπαθε ρήξη χιαστού. Κάτι τέτοιο σημαίνει φυσικά πως ο 32χρονος θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι τη λήξη της σεζόν.

«Επιβεβαιώθηκε σοβαρός τραυματισμός στον χιαστό, θα πρέπει να χειρουργηθώ και να μείνω για λίγους μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων. Ανυπομονώ ήδη να ξεκινήσω την αποθεραπεία και να επιστρέψω σαν θηρίο. Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τα μηνύματά σας, νιώθω ευγνώμων», έγραψε ο Καρβαχάλ σε ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα.

Από την άλλη ο συμπαίκτης του Τζουντ Μπέλινγκχαμ τα «έριξε» στον αντίπαλο για τον τραυματισμό. «Δεν μπορείς να παίζεις έτσι στο 93ο λεπτό με το αποτέλεσμα να έχει ήδη κριθεί». Αυτό αναφέρει πως είπε ο Άγγλος στον Πίνο το «Defensa Central».

Όσον αφορά στο παιχνίδι το τελικό 2-0 ήρθε χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Ρεάλ Μαδρίτης. Το σκορ άνοιξε ο Βαλβέρδε με ένα τυχερό σουτ στο 14′. Στη συνέχεια ο Βινίσιους έδειξε την ποιότητά του και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 73′.

Σχετικά άρθρα