Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > Μεντιλίμπαρ σε παίκτες: «Ξεχνάμε τη Μπράγκα – Για τη νίκη με Παναθηναϊκό»

Μεντιλίμπαρ σε παίκτες: «Ξεχνάμε τη Μπράγκα – Για τη νίκη με Παναθηναϊκό»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένει μόνο τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι «αιωνίων».

Από το Κυριακάτικο πρόγραμμα της Super League ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (06/10, 20:30). Και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει τους παίκτες απολύτως αφοσιωμένους σε αυτό.

Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να έκαναν μια μεγάλη νίκη στο Europa League απέναντι στην Μπράγκα (03/10, 3-0), όμως αυτό το παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ο Μεντιλίμπαρ μίλησε στην ομάδα του ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων». Εκεί, υπογράμμισε πως πρέπει να ξεχάσουν εντελώς τον αγώνα της Πέμπτης.

«Πάμε για νίκη. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τη νίκη», σχολίασε αρχικά ο Ισπανός. «Θα πρέπει να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση από αυτή με τη Μπράγκα. Ξεχνάμε τον αγώνα με τη Μπράγκα. Να μην έχουμε στο μυαλό μας σε ότι έγινε την Πέμπτη γιατί αυτό θα είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς», πρόσθεσε.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες. Ο Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε χθες (05/10) την αποστολή της ομάδας από την οποία λείπουν οι Τσικίνιο και Γουίλιαν. Ο Πορτογάλος ήταν αμφίβολος ήδη από το ματς με την Μπράγκα πως κατά πάσα πιθανότητα θα απουσιάσει λόγω μυϊκού τραυματισμού. Για την κατάσταση του Βραζιλιάνου δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες.

Από την άλλη ο Ισπανός κόουτς εμπιστεύθηκε για ακόμη μία φορά τους νέους της ομάδας, Κωστούλα και Μουζακίτη.

Η αποστολή έχει ως εξής:

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρσία, Ολιβέιρα, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας

Επιπλέον αυτός θα είναι και ο τελευταίος αγώνας των Πειραιωτών πριν από τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό για την 8η αγωνιστική (20/10, 16:00).

Σχετικά άρθρα