Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > ACB > Φοβερός Χουγκάζ: Εντυπωσίασε στη σπουδαία νίκη της Ανδόρα στη Μπασκόνια

Φοβερός Χουγκάζ: Εντυπωσίασε στη σπουδαία νίκη της Ανδόρα στη Μπασκόνια

Η τρομερή Ανδόρα του Νίκου Χουγκάζ άλωσε τη Βιτόρια και έριξε τη Μπασκόνια στο 0-2.

Γεμάτη, μεστή, επιβλητική εμφάνιση από τον Νίκο Χουγκάζ στο πολύ σπουδαίο «διπλό» της Ανδόρα στη Βιτόρια επί της Ευρωλιγκάτης Μπασκόνια.

Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ εντυπωσιάσε στο αποτέλεσμα της αγωνιστικής στην ACB κόντρα στο σύνολο του Λάσο που έμεινε στην νικηφόρα εκκίνηση στη Euroleague κόντρα στην Παρτιζάν και το φανταστικό δεύτερο ημίχρονο.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους φιλοξενούμενους στο πρωτάθλημα, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 1-1. Oι Βάσκοι παραμένουν χωρίς ροζ φύλλο στο 0-2.

Ο Νίκος Χουγκάζ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση στην «Fernando Buesa Arena» με 16 πόντους (3/3β., 5/9δ., 1/2τρ.), 10 ριμπάουντ (6αμ.-4επ.) και το δεύτερο καλύτερο Efficiency πίσω μόνο από τον αειθαλή, σαν το παλιό καλό κρασί, Κάιλ Κούριτς (σ.σ. 23), ο οποίος σταμάτησε στους 24 πόντους. Φανταστικός ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα με το «φαρμακερό» χέρι.

Από την άλλη, οι Μάρκους Χάουαρντ και Τιμοτέ Λουαού-Καμπαρό πέτυχαν από 16 πόντους. O Νίκος Ρογκαβόπουλος έμεινε στο μηδέν στα 12’47” που αγωνίστηκε (0/1 τριπ., 2 ασ.).

Το επόμενο ματς της Μπασκόνια για την Euroleague είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Τετάρτη (09/10, 21:00) στο Βελιγράδι με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Photo Credit: MoraBanc Andorra

Σχετικά άρθρα