Αρχική > Uncategorized > Παναθηναϊκός: Πρεμιέρα χωρίς Γκριγκόνις κι άλλους τρεις στην Καρδίτσα

Παναθηναϊκός: Πρεμιέρα χωρίς Γκριγκόνις κι άλλους τρεις στην Καρδίτσα

Προληπτικά εκτός από την επτάδα ξένων του Παναθηναϊκού στην Καρδίτσα ο Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Παναθηναϊκός λίγες ώρες μετά την νικηφόρα πρεμιέρα του στην Euroleague και την ιδανική εκκίνηση στη σεζόν της υπεράσπισης των κεκτημένων του, ετοιμάζεται για το πρώτο του ματς και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» που πάτησαν όσο χρειάστηκε το γκάζι για να πανηγυρίσουν στο αγαπημένο τους Βερολίνο, στρέφουν πλέον την προσοχή τους στις εντός των τειχών υποχρεώσεις τους, μετά το Super Cup, η οποία θα γίνει με απουσίες και… μετρημένα κουκιά. Και αυτό διότι ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Λιθουανός SG/SF με το υποδειγματικό footwork έμεινε στην Αθήνα καθώς ένιωσε μια ενόχληση στον αχίλλειο και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί. Η κατάστασή του δεν εμπνέει κάποια ανησυχία ενόψει της δεύτερης στροφής της Euroleague και την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μπάγερν.

Ο Παναθηναϊκός άλλωστε έπρεπε να επιλέξει κάποιον να «κόψει» (6+1 ο κανονισμός) και αυτός είναι για προληπτικούς λόγους ο Μάριους Γκριγκόνις. Εκτός ούτως ή άλλως βρίσκεται ο Τσέντι Οσμάν που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αφού δεν δηλώθηκε. Συνεπώς δίλλημα δεν υπήρξε για τον Τούρκο τεχνικό.

Στα… πιτς παραμένει ο Κώστας Αντετοκούνμπο (κάταγμα στο δεξιό αντίχειρα) και ο Ιωάννης Παπαπέτρου που ταλαιπωρειται από κάκωση στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού και δεν έπαιξε με την Άλμπα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ το Σάββατο (5/10) και στη συνέχεια αναχώρησαν για τη θεσσαλική πόλη που δοκιμάζονται από την τοπική ομάδα (6/10, 17:15).

Tags:

Σχετικά άρθρα