Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > Ένας κάτοχος Champions League ξανά στην αποστολή του ΠΑΟΚ: Ποιος ήταν ο τελευταίος; (video)

Ένας κάτοχος Champions League ξανά στην αποστολή του ΠΑΟΚ: Ποιος ήταν ο τελευταίος; (video)

Ο Ντέγιαν Λόβρεν είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ, για το ματς με τον Λεβαδειακό. Ο μόλις 2ος στην ιστορία του συλλόγου, που έχει κατακτήσει Champions League. Θυμάστε τον τελευταίο, προ οκταετίας;

Λόβρεν ΠΑΟΚ Champions League

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Στην αποστολή του, είναι ο μόλις 2ος παίκτης στην ιστορία του, που ήρθε στην Θεσσαλονίκη έχοντας κατακτήσει Champions League!

Ο λόγος για τον Ντέγιαν Λόβρεν, που απέναντι στον Λεβαδειακό, ίσως κάνει το ντεμπούτο του στα «ασπρόμαυρα».

Ο 35χρονος Κροάτης υπέγραψε με τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο φινάλε των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών. Η ηλικία και οι περιορισμένες εμφανίσεις του στην περσινή σεζόν με τη Λυών, αποτελούν ερωτηματικά. Το βιογραφικό του, όμως, «μιλά» από μόνο του.

Λυών, Σαουθάμπτον, Ζενίτ και πάνω απ’ όλα, Λίβερπουλ. Εκεί, όπου το 2019 κατέκτησε το πολυτιμότερο διασυλλογικό τρόπαιο της Ευρώπης: το Champions League!

Κάτι, που στην ιστορία του ΠΑΟΚ, μόλις δύο παίκτες έχουν καταφέρει. Ο τελευταίος; Φόρεσε τα «ασπρόμαυρα» προ οκταετίας!

ΠΑΟΚ & Champions League: Πριν τον Λόβρεν, ο Ρικάρντο Κόστα

Λίγοι θα τον θυμούνται, λίγοι θα τον έβαζαν σε αυτήν τη λίστα, αλλά κι όμως!

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, Ρικάρντο Κόστα, ήρθε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ, ως κάτοχος του Champions League.

Το κατέκτησε με την Πόρτο το 2004, σε εκείνη τη θρυλική πορεία της υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο.

Έμεινε στον ΠΑΟΚ για περίπου έναν χρόνο. Δεν επιβεβαίωσε τις προσδοκίες προς το πρόσωπό του. Ενδεικτικό πως από τότε κι έπειτα, η πορεία του ήταν πτωτική.

Ωστόσο, παρέμενε ο μόνος κάτοχος Champions League, που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Απέναντι στον Λεβαδειακό, όμως, ίσως αποκτήσει «συγκάτοικο» σε αυτήν την πολύ κλειστή λίστα: τον Ντέγιαν Λόβρεν!

Η αποστολή του ΠΑΟΚ, για το ματς με τον Λεβαδειακό:

Σχετικά άρθρα