Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΙΤΑΛΙΑ > Δεν… αφήνει τον Μανδά η Λάτσιο: «Έρχονται νέες επαφές, για ανανέωση συμβολαίου!»

Δεν… αφήνει τον Μανδά η Λάτσιο: «Έρχονται νέες επαφές, για ανανέωση συμβολαίου!»

Όπως αναφέρει η «Corriere dello Sport», η Λάτσιο ετοιμάζει νέα προσφορά προς τον Χρήστο Μανδά, για ανανέωση του συμβολαίου του.

Ανανέωση Μανδά στη Λάτσιο

Τι κι αν το συμβόλαιο του Χρήστου Μανδά, έχει ακόμα διάρκεια τεσσάρων ετών; Η Λάτσιο, καθώς φαίνεται, ετοιμάζει προσφορά ανανέωσης προς τον Έλληνα γκολκίπερ!

Η «Corriere dello Sport» αναφέρει χαρακτηριστικά, πως η παρουσία του πατέρα του, στο παιχνίδι των Λατσιάλι με τη Νις (03/10, 4-1), είναι κάτι που φανερώνει την πρόθεση των δύο πλευρών να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. 

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτό το παιχνίδι, ο προπονητής της Λάτσιο, Μάρκο Μπαρόνι, έδωσε στον Μανδά φανέλα βασικού. Έτσι, ο νεαρός γκολκίπερ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε ευρωπαϊκό επίπεδο και στο Europa League.

Γιατί η Λάτσιο θέλει να ανανεώσει τον Μανδά;

Δύο είναι οι λόγοι, που οδηγούν την ιταλική ομάδα σε αυτήν την απόφαση. Αρχικά, έπειτα από τις περσινές του εμφανίσεις στο φινάλε της σεζόν, ο Μανδάς έπεισε τους ανθρώπους της Λάτσιο, πως δεν αξίζει να έχει το χαμηλότερο συμβόλαιο του συλλόγου.

Παράλληλα, όμως, καίριο ρόλο διαδραμάτισαν και οι προτάσεις που είχε ο Έλληνας τερματοφύλακας, το καλοκαίρι. Θυμίζουμε ότι η Γουλβς κατέθεσε προσφορά 20 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία ωστόσο, δεν έγινε αποδεκτή από τη Λάτσιο.

Τι προσέφερε η ιταλική ομάδα, στην τελευταία συνάντηση;

Αυτή τη στιγμή, ο Μανδάς λαμβάνει ένα ποσό που ξεπερνά τα 100 χιλιάδες ευρώ. Είχε προηγηθεί ακόμα μία συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών, με τη Λάτσιο να προσφέρει 500 χιλιάδες, ενώ ο 23χρονος ζητούσε περίπου 800 χιλιάδες.

Έτσι, πλέον, ετοιμάζονται να μπουν σε νέο γύρο διαπραγματεύσεων και μένει να φανεί εάν θα καταλήξουν σε συμφωνία.

Σχετικά άρθρα