Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > EUROLEAGUE > Φενέρ: Βρέθηκε και «κλείνει» ο αντικαταστάτης του Γουίλμπεκιν! (video)

Φενέρ: Βρέθηκε και «κλείνει» ο αντικαταστάτης του Γουίλμπεκιν! (video)

Η Φενέρ εντόπισε τον αντικαταστάτη του Σκότι Γουίλμπεκιν στο πρόσωπο ενός ταλαντούχου σκόρερ. Ποιος είναι ο Σέιμπεν Λι.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΣΕΪΜΠΕΝ ΛΙ

Αμέσως μετά την γνωστοποίηση του σοβαρού τραυματισμού του Σκότι Γουίλμπεκιν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, η Φενέρ εντόπισε τον παίκτη που θα «μπει στα παπούτσια» του Αμερικάνου. Οι Τούρκοι και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν έχασαν χρόνο και έδειξαν άμεσα αντανακλαστικά για να έχουν τον παίκτη που χρειάζονται. Έτσι λοιπόν, προχωρούν τις συζητήσεις και εντείνουν τις επαφές με τη Μανίσα για να υπογράψουν τον Σέιμπεν Λι.

Ποιος είναι ο Σέιμπεν Λι.

Ο 25χρονος πρώην NBAer με τη φανέλα των Ντιτρόιτ Πίστονς, Φιλαδέλφια Σίξερς και Φοίνιξ Σανς, υπέγραψε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό σύλλογο. Στην τουρκική Μανίσα. Τις προηγούμενες ημέρες, συστήθηκε πολύ καλά στο κοινό. Στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League ο εκρηκτικός, βραχύσωμος γκαρντ «φόρτωσε» το καλάθι της Μούρθια με 36 πόντους. Υπέγραψε με αυτό τον τρόπο την μεγάλη εκτός έδρας επικράτηση της τουρκικής ομάδας στην πρεμιέρα.

Ο Σέιμπεν Λι είναι ένας αρχισκόρερ. Τίτλο που θέλει να επιβεβαιώσει πλέον και στα κορτς της Euroleague. Η Φενέρμπαχτσε θα του προσφέρει την ευκαιρία.

Μένει να αποσαφηνιστεί ο χρονικός ορίζοντας της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Πάντως, οι Τούρκοι δείχνουν πως έχουν ενεργοποιήσει μία «μικρή έξυπνη βόμβα».

Δείτε τον, πιθανότατα, νέο παίκτη της Φενέρμπαχτσε, εν δράσει:

Σχετικά άρθρα