Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΑΓΓΛΙΑ > Μπρούνο Φερνάντες: «Κανείς δεν είναι πιο απογοητευμένος για την κόκκινη κάρτα από εμένα»

Μπρούνο Φερνάντες: «Κανείς δεν είναι πιο απογοητευμένος για την κόκκινη κάρτα από εμένα»

Δεν φαίνεται να διανύει και την… ευκολότερη περίοδο της ζωής του ο Μπρούνο Φερνάντες, μετά από τις δύο συνεχόμενες κόκκινες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπρούνο Φερνάντες

Δεν το λες και σύνηθες φαινόμενο. Ο Μπρούνο Φερνάντες, σε δύο διαδοχικές αναμετρήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα!

Στην πρώτη περίπτωση, ήταν το ματς με την Τότεναμ στην Premier League, ενώ ακολούθησε, έπειτα από μερικές ημέρες, το παιχνίδι με την Πόρτο, για τη League Phase του Europa League. 

Η αλήθεια είναι, πως τα συγκεκριμένα περιστατικά, έχουν έρθει σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τους «κόκκινους διαβόλους». Τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα άλλωστε, έχουν προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια στις τάξεις των φιλάθλων, ιδίως προς τον Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα, προς τους οπαδούς της ομάδας, με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μεταξύ άλλων, σε αυτήν τονίζει πως δεν έχει βιώσει ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο στην καριέρα του.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Μπρούνο Φερνάντες:

«Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς ως ομάδα αλλά και για εμένα σε προσωπικό επίπεδο, μια από τις πιο δύσκολες. Σχεδόν πέντε χρόνια στον σύλλογο έχω βιώσει σκαμπανεβάσματα, καλές και κακές στιγμές. Αντιμετώπισα προκλήσεις και αντιξοότητες σε όλη μου την καριέρα αλλά κάτι που δεν έκανα ποτέ ήταν το να σιωπήσω ή να αποφύγω τις ευθύνες μου.

Ξέρω ότι ακούγεται κλισέ και οι περισσότεροι από εσάς τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ θα έχετε βαρεθεί να το ακούτε, αλλά κανείς δεν είναι πιο απογοητευμένος για την κόκκινη κάρτα από εμένα».

Ποιες είναι οι τιμωρίες του Μπρούνο Φερνάντες;

Υπενθυμίζουμε πως ο Μπρούνο Φερνάντες είχε δεχθεί τιμωρία τριών αγωνιστικών στην Premier League, μετά την κόκκινη κόντρα στην Τότεναμ. Ωστόσο, μετά από έφεση του συλλόγου από το Μάντσεστερ, η διοργανώτρια αρχή την αναίρεσε, καθώς έκρινε πως έχει δίκιο.

Αναφορικά με το Europa League, δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του με την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, αλλά αναμένεται να επανέλθει στην 4η αγωνιστική, όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα