Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΑΓΓΛΙΑ > Γκουαρδιόλα: «Eίμαι ερωτευμένος με τη Σίτι – Οι παίκτες μου δεν πηγαίνουν διακοπές!»

Γκουαρδιόλα: «Eίμαι ερωτευμένος με τη Σίτι – Οι παίκτες μου δεν πηγαίνουν διακοπές!»

Θα μείνει, θα φύγει, θα υποστηρίξει την ομάδα στη ποδοσφαιρική «δίκη του αιώνα»; Τι είπε για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Οι συνεντεύξεις Τύπου του Γκουαρδιόλα δεν είναι… απλώς συνεντεύξεις Τύπου!

ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ ΣΙΤΙ

Γεμάτη ατάκες ήταν η συνέντευξη Τύπου του Πεπ Γκουαρδιόλα πριν το παιχνίδι με τη Φούλαμ (17:00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Premier League.

Το συμβόλαιο του Καταλανού με την Μάντσεστερ Σίτι, λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Ως εκ τούτου, όλοι βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα» για τις αποφάσεις του εξάκις πρωταθλητή Αγγλίας, με τους μπλε. Ορισμένες ατάκες βγήκαν από την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν την αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Φούλαμ στο Έτιχαντ.

«Ο κόσμος σε αγαπά…»

«Τους ευγνωμονώ τόσο πολύ. Ερωτεύτηκα αυτή την ομάδα από την πρώτη μέρα που βρέθηκα εδώ. Ό,τι είναι να συμβεί. Θα συμβεί» ανέφερε.

Χρειάζεται η Μάντσεστερ Σίτι υπεράσπιση για τις κατηγορίες;

«Eίμαι μέλος αυτού του κλαμπ. Βαθιά, έως τα κόκκαλά μου και ο καλύτερος τρόπος για να υπερασπιστώ την ομάδα μου, είναι οι νίκες. Να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και να κάνω τη δουλειά μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Την ίδια στιγμή, ξέρω πως εκπροσωπώ το κλαμπ, καθώς επικοινωνώ με όλα τα μέσα. Γνωρίζω καλά γιατί είμαι εδώ. Θα υπερασπιστώ την ομάδα μου γιατί την εμπιστεύομαι. Εμπιστεύομαι τον ιδιοκτήτη. Εμπιστεύομαι τους πάντες. Tον ιδιοκτήτη. Τον CEO. Τους εργαζόμενους στην ομάδα. Όλους. Τους ξέρω πολύ, πολύ καλά. Όταν δίνεις κάτι και σου δίνουν πίσω τόσα πολλά, ξέρετε πως είναι. Μου έχουν συμπεριφερθεί με τον καλύτερο τρόπο από την πρώτη ημέρα που ήρθα εδώ. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά» κατέληξε.

«Θα μείνεις;»

«Δεν θα μιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει» είπε λιτά.

Tέλος, έκανε αναφορά και στο καλεντάρι της Premier League, το οποίο όπως δήλωσε δεν επιτρέπει στην ομάδα του να κάνει ούτε μία εβδομάδα διακοπές το καλοκαίρι του 2025.

«Οι παίκτες μου δεν μπορούν να πάνε διακοπές!»

Ακόμα, ως αιτία μιας μεγάλης συζήτησης στη δημόσια ποδοσφαιρική σφαίρα, προβάλλει το διερυμένο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Η νέα, ουσιαστικά διοργάνωση της FIFA, θα λάβει χώρα από τις 15 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου του 2025 και θα περιλαμβάνει 32 ομάδες.

Με δεδομένο, πως η έναρξη της Premier League λαμβάνει χώρα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου. Συνεπώς, οι ποδοσφαιριστές της Σίτι, δεν θα έχουν την πολυτέλεια να πάνε διακοπές.

Tέλος, μεσολαβεί και η προετοιμασία για την έναρξη της σεζόν κάτι που θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε διάστημα μικρότερο ή ίσο των δύο εβδομάδων.

Έχει δίκιο να φωνάζει ο Πεπ; Εσείς τι λέτε;

Δείτε το βίντεο με τις απολαυστικές απαντήσεις του Καταλανού:

Σχετικά άρθρα