Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > CHAMPIONS LEAGUE > Ανέλυσε τα προβλήματα της Ρεάλ ο Αντσελότι: «Κάποιες φορές πρέπει να συνδεθείς ξανά με την πραγματικότητα»

Ανέλυσε τα προβλήματα της Ρεάλ ο Αντσελότι: «Κάποιες φορές πρέπει να συνδεθείς ξανά με την πραγματικότητα»

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Λιλ (2/10, 1-0) και τα ζητήματα που πρέπει να διορθώσει η ομάδα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να ξεπεράσει την ήττα της από τη Λιλ, που ήρθε στη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Champions League (1-0, 02/10). Μπορεί ο φίλαθλος κόσμος να έχει εκπλαγεί πολύ με το γεγονός, όμως ο Κάρλο Αντσελότι παραμένει ψύχραιμος.

Ο προπονητής της «βασίλισσας» προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με την αναμέτρηση, κατά της οποίες ήταν απόλυτα ειλικρινής. Μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα της ομάδας στην επιθετική και αμυτνική γραμμή και για το τι τον ανησυχεί περισσότερο. Επιπλέον τόνισε πως δεν λείπε από το σύνολό του ο Τόνι Κροος, αφού έχει άλλους παίκτες για να κάνουν τη δουλειά του.

Αναλυτικά ο Αντσελότι είπε:

«Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να συνδεθείς ξανά με την πραγματικότητα και πρέπει να το κάνεις σύντομα. Μερικές φορές μια καλή πορεία ωθεί στο να πιστεύεις ότι είσαι ανίκητος, αλλά μια ήττα σε συνδεέι ξανά με την πραγματικότητα. Δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε, έχουμε παίκτες που δεν βρίσκονται στο καλύτερο στάδιο. Όμως δεν είμαστε και μακριά. Προς το παρόν δεεν έχουμε αμυντική ένταση και επιθετικά καλή κυκλοφορίας της μπάλας».

Για το τι τον ανησυχεί περισσότερο:

«Η ένταση και η κυκλοφορία της μπάλας».

Για τα όσα έχει αναφέρει στα αποδυτήρια:

«Έχουμε μιλήσει για το ότι πρέπει να κυκλοφορήσουμε πιο γρήγορα την μπάλα στους επιθετικούς και ότι μας λείπει η σωστή αμυντική λειτουργία. Αν υπάρξει άλλη ήττα, θα το συζητήσουμε, αλλά έχουμε ένα σερί 40 αήττητων αγώνων στη La Liga. Αν χάσουμε θα είναι στενάχωρο, αλλά θα αναζητήσουμε λύσεις».

Για τη μεσαία γραμμή:

«Δεν νομίζω ότι λείπει κάποιος με το προφίλ του Κροος. Έχουμε τους Λούκα Μόντριτς, Εντουάρντο Καραβίνγκα, Φέντε Βαλβέρδε και Τζουντ Μπέλινγκχαμ. Ο Ορελιέν Τσουαμενί επίσης είναι βασικός για εμάς στον αμυντικό τομέα».

Η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται απέναντι στη Βιγιαρεάλ το Σάββατο για την 9η αγωνιστική της La Liga (05/10, 22:00).

Σχετικά άρθρα