Αρχική > BLOGS > ΠΑΟΚ: Οκτώ 45λεπτα στην Τούμπα, γκολ με το… σταγονόμετρο! (video)

ΠΑΟΚ: Οκτώ 45λεπτα στην Τούμπα, γκολ με το… σταγονόμετρο! (video)

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε όσα θέλει, ούτε όσα πρέπει από την Τούμπα. Και στο ματς με τη Στεάουα, απλώς ξανάγινε!

Ντεσπόντοφ ΠΑΟΚ

Και ο Παναθηναϊκός «γκέλαρε», αλλά το «κάζο» του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μάλλον ήταν μεγαλύτερο. Ο λόγος είναι απλός: έπαιζε στην έδρα του. Κοιτώντας, άλλωστε, τι ακολουθεί για τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο League Phase του Europa League;

Ο ΠΑΟΚ έκανε τα πράγματα δυσκολότερα για τον εαυτό του, «πετώντας» τρεις βαθμούς, από ένα must win παιχνίδι στην έδρα του. Η Τούμπα, ίσως το μεγαλύτερό του όπλο παραδοσιακά, δεν κατάφερε να λύσει τα μάγια των χαμένων ευκαιριών. Το κακό, όμως, είναι πως δεν τα κατάφερε για 3ο σερί παιχνίδι!

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ σκόραρε στην Τούμπα πριν έναν μήνα! Στο 2-1 με τον Ατρόμητο, με το γκολ του Καμαρά στο 90′. Έκτοτε, δεν έχει γκολ.

Ακολούθησαν τα ματς με Παναθηναϊκό (0-0), Άρη (0-1) για τη Stoiximan Super League. Και το κακό «τρίτωσε» με τη Στεάουα! Έξι ολόκληρα ημίχρονα, δηλαδή περίπου 270 λεπτά, χωρίς γκολ για τον γηπεδούχο.

Τα «καμπανάκια», όμως, δεν σταματούν εκεί.

Στο ματς με τη Στεάουα, ο ΠΑΟΚ είχε 2,26 xGoals. Με τον Άρη 1,62 και με τον Παναθηναϊκό 1,24. Και στις τρεις περιπτώσεις, ο αριθμός ήταν μεγαλύτερος από εκείνον του αντιπάλου. Κι όμως. Ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν νίκησε, αλλά στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις, έχασε!

Οι χαμένες ευκαιρίες, λοιπόν, είναι πληγή. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να βρει λύση άμεσα. Γιατί τις περισσότερες φορές, τέτοια ζητήματα είναι θέμα ψυχολογίας και καθαρού μυαλού, παρά προπόνησης. Και η διακοπή που ακολουθεί, ίσως είναι σωτήρια.

Σχετικά άρθρα