Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > ΑΕΚ: Στο «στόχαστρο» σκάουτερ με θητεία σε Μπαρτσελόνα για αντί-Κονέ!

ΑΕΚ: Στο «στόχαστρο» σκάουτερ με θητεία σε Μπαρτσελόνα για αντί-Κονέ!

Ισπανός, με μεγάλη εμπειρία και θητεία σε κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Έχουν γίνει συζητήσεις με τον Μάριο Ηλιόπουλο και η συμφωνία πλησιάζει.

ΡΙΜΠΑΛΤΑ ΑΕΚ

Κρίσιμες ώρες για το νέο οργανόγραμμα της ΑΕΚ. Ισπανός, με μεγάλη εμπειρία και θητεία σε κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Έχουν γίνει συζητήσεις με τον Μάριο Ηλιόπουλο και η συμφωνία με την ΑΕΚ πλησιάζει.

Ωστόσο, η προεργασία για την επόμενη ημέρα έχει ήδη ξεκινήσει. Ιθύνοντες, Μάριος Ηλιόπουλος και στελέχη διοίκησης τσεκάρουν ονόματα και βιογραφικά για τη θέση που «χήρεψε» αμέσως μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Κονέ.

Χαβιέρ Ριμπάλτα, κορυφαία επιλογή στη λίστα Ηλιόπουλου!

Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες, οι επαφές προχωρούν και φαίνεται πως ο εκλεκτός έχει ήδη εντοπιστεί στο πρόσωπο ενός πολύ έμπειρου στελέχους. Το όνομα αυτού, Χαβιέρ Ριμπάλτα. Ο Ισπανός διατηρεί σπουδαία φήμη στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα. Το βιογραφικό του το μαρτυρά άλλωστε.

Τελευταίος σταθμός του Χαβιέρ Ριμπάλτα ήταν η Μαρσέιγ. Ο γαλλικός σύλλογος θυμίζουμε πως διατηρεί στενές σχέσεις με την Ένωση.

Ο Ισπανός έχει καταγράψει περάσματα από Γιουβέντους, Ζενίτ, Πάρμα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μίλαν και Τορίνο. Αναμφίβολα πλούσια καριέρα για τον άνθρωπο που εάν έρθει, θα συνεργάζεται στενά με τον Ματίας Αλμέιδα.

Το Who is Who του Ισπανού.

O Ριμπάλτα έχει κατά καιρούς αναλάβει πολλαπλούς ρόλους σε συλλόγους. Έχει χτίσει σπουδαία εμπειρία η οποία θα φανεί πολύτιμη.

Αρχικά, ο 44χρονος Καταλανός ξεκίνησε ως σκάουτερ από την Τορίνο. Στη συνέχεια, το 2009 τον προσέλαβε η Μίλαν, όπου παρέμεινε έως το 2011. Αμέσως μετά, ανέλαβε τη θέση του επικεφαλής στη Νοβάρα. Στη συνέχεια πήγε στη Γιουβέντους, όπου δούλεψε στο πλάι του Αντόνιο Κόντε. Από τη Μεγάλη Κυρία αποχώρησε το 2017 για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το 2018 έως το 2021 ανέλαβε τη Ζενίτ, ως αθλητικός διευθυντής.

Τέλος, ακολούθησε η Πάρμα, με πρόσφατο και τελευταίο σταθμό τη Μασσαλία και το Βελοντρόμ.

Σχετικά άρθρα