Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > EUROPA LEAGUE > Βασικοί Τάισον και Τσάλοφ στον πάγκο ο Ζίβκοβιτς: Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ απέναντι στη Στεάουα!

Βασικοί Τάισον και Τσάλοφ στον πάγκο ο Ζίβκοβιτς: Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ απέναντι στη Στεάουα!

Μέσα ο Τάισον στον πάγκο ο Ζίβκοβιτς. Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση απέναντι στη Στεάουα Βουκουρεστίου (03/10, 22:00).

ΠΑΟΚ Europa League

O ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Στεάουα Βουκουρεστίου, για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League (03/10, 22:00).

Λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε γνωστούς τους 11 ποδοσφαιριστές που πήραν φανέλα βασικού.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παρατάξει την ομάδα του σε σύστημα 4-2-3-1 και οι Ρουμάνοι «απαντούν» ακριβώς με τον ίδιο σχηματισμό.

Κάτω από τα δοκάρια είναι ο Κοτάρσκι. Το δεξί άκρο της άμυνας καλύπτει ο Σάστρε, ενώ το αριστερό ο Μπάμπα. Στο κέντρο της άμυνας τοποθετούνται οι Μιχαηλίδης και Κεντζιόρα.

Στον χώρο του κέντρου κινούνται οι Καμαρά και Οζντόεφ, ενώ στο «10» θα παίξει ο Κωνσταντέλιας.

Στα δύο άκρα της επίθεσης βρίσκονται οι Τάισον και ο Ντεσπόντοφ, ενώ στην κορυφή ο Τσάλοφ.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» άφησε εκτός ενδεκάδας τους Ζίβκοβιτς και Τισουντάλι, που πολύ πιθανό να πάρουν χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή.

Μαζί τους στον πάγκο βρίσκονται οι: Μοναστηρλής, Μπαλωμένος, Μπακαγιόκο, Ότο, Σβαμπ, Θυμιάνης και Σορετίρε.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Καμαρά, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ, Τσάλοφ

Ιστορική αναμέτρηση για τον Λουτσέσκου

Σημαντική αναμέτρηση θα είναι και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος, φτάνει τους 56 ευρωπαϊκούς αγώνες. Αριθμός που τον τοποθετεί στη δεύτερη θέση (μαζί με τον Πέδρο Μάρτινς), για τους περισσότερους αγώνες εκτός συνόρων με μία ελληνική ομάδα.

Πρώτος είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος, έχει 61 συμμετοχές με την ΑΕΚ και βλέπει τον Ρουμάνο να τον… απειλεί. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αν συνεχίσει να είναι στον πάγκο της ομάδας του μετά το τέλος της League Phase του Europa League θα απολαμβάνει εκείνος την πρώτη θέση!

Σχετικά άρθρα