Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > EUROLEAGUE > Ο Γιασικεβίτσιους προέτρεψε τους φίλους της Φενέρ να εκτιμήσουν την προσφορά του Ντόρσεϊ

Ο Γιασικεβίτσιους προέτρεψε τους φίλους της Φενέρ να εκτιμήσουν την προσφορά του Ντόρσεϊ

Για δύσκλο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε λόγο ο προπονητής της Φενέρ, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο Νικολό Μέλι έκαναν τις καθιερωμένες pre game δηλώσεις τους και αναφέρθηκαν στην πρεμιέρα της σεζόν με τον Ολυμπιακό (4/10).

Με ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι της Euroleague αρχίζει η 25η έκδοσή της, τέσσερις και πλέον μήνες μετά την κατάκτηση του τροπαίου από τον Παναθηναϊκό και την επιστροφή του στην στην κορυφή της Ευρώπης.

Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακός, οι δύο ομάδες που έπαιξαν στο Βερολίνο το Μαϊο το μικρό τελικό της παρηγοριάς με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν, ανταμώνουν ξανά σε επίσημο παιχνίδι και μάλιστα με το… καλημέρα.

Δύο περίπου εβδομάδες μετά το μεταξύ του φιλικό στην Κρήτη που εξελίχθηκε σε θρίλερ, για την έκβαση του οποίου αποφάσισε ο Τάϊλερ Ντόρσεϊ με buzzer beater, οι ομάδες του Σάρας και του Μπαρτζώκα που μπαίνουν το μαραθώνιο αυτό με μεγάλες προσδοκίες, θα τα δώσουν όλα για την πρώτη νίκη της σεζόν.

Λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ, ο Γιασικεβίτσιους δήλωσε για την πρεμιέρα και τον πρώην παίκτη του, Τάϊλερ Ντόρσεϊ πως… «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάει η σεζόν στην Ευρωλίγκα. Μου έλειψε η ατμόσφαιρα στο γήπεδο μας και οι φίλαθλοι.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός. Ξεκινάμε τη σεζόν με μία σκληρή μάχη, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ελπίζω πως οι φανς θα εκτιμήσουν και θα σεβαστούν τον Ντόρσεϊ για όσα προσέφερε στη Φενέρ. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό, όπως πάντα άλλωστε», κατέληξε.

Νικολό Μέλι: «Να υπερασπιστούμε την έδρα μας απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα»

Ο Νικολό Μέλι που γύρισε έπειτα από μία πενταετία στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της τουρκικής ομάδας, εκπροσώπησε τους παίκτες της Φενέρ.

«Είναι πάντα ξεχωριστό το ματς της πρεμιέρας. Παίζουμε στην έδρα μας απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Περιμένω σπουδαία ατμόσφαιρα σε ένα σκληρό ματς. Θέλουμε να υπερασπιστούμε την έδρα μας και να πάρουμε τη νίκη. Ελπίζω οι εξέδρες να είναι γεμάτες. Ανυπομονώ να παίξω ξανά εδώ και χαίρομαι που επέστρεψα».

Σχετικά άρθρα