Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > EUROLEAGUE > Ο Ντάνιελ Χάκετ το ξεστόμισε: «Ο Παναθηναϊκός θα είναι η απογοήτευση της σεζόν»

Ο Ντάνιελ Χάκετ το ξεστόμισε: «Ο Παναθηναϊκός θα είναι η απογοήτευση της σεζόν»

Ο Ντάνιελ Χάκετ δεν δίστασε να «δώσει» τον Παναθηναϊκό ως την απογοήτευση της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου στην Ευρωλίγκα.

Λίγο το «ερυθρόλευκο» παρελθόν του, λίγο το γεγονός πως πήρε… ελαφρά την καρδιά την έννοια «απογοήτευση της σεζόν». Όπως και να ‘χει ο Ντάνιελ Χάκετ έκανε την πρόβλεψή του και αυτή θα συζητηθεί.

Η πολυαναμενόμενη Euroleague 2024-25 έφτασε και οι 18 ομάδες ρίχνονται στο μαραθώνιο που θα κρατήσει «ζεστούς» τους φίλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ για τους επόμενους μήνες. Η 25η έκδοση ξεχυλίζει από ταλέντο με τους δύο αιώνιους να χαίρουν – στα χαρτιά – τουλάχιστον της εκτίμησης παροικούντων εν Ιερουσαλήμ και μη αναφορικά με την έκβαση της περιόδου.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός που βρίσκονταν ούτως ή άλλως στην ελίτ του θεσμού, δυνάμωσαν ακόμα περισσότερο στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Όχι όλων όμως.

Ως είθισται πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, μερικοί από τους πρωταγωνιστές της Euroleague μπήκαν στη δύσκολη θέση να… προβλέψουν το μέλλον. Και παρότι οι «πράσινοι» μπαίνουν στο… χορό ως πρωταθλητές και με πολλές φιλοδοξίες στον αγώνα δρόμου για την υπεράσπιση των σκήπτρων τους, ο Ντάνιελ Χάκετ έχει τις αμφιβολίες του για το πόσο καλοί θα εμφανιστούν.

«Ελπίζω ότι η έκπληξη της EuroLeague θα είμαστε ξανά εμείς και η απογοήτευση, συγγνώμη που πρέπει να το πω, αλλά θα είναι ο Παναθηναϊκός επειδή το πήρε πέρυσι, οπότε δεν πειράζει να είναι η απογοήτευση για μια σεζόν» δήλωσε χαρακτηριστικά στη NOVA ο πολύπειρος γκαρντ, δείχνοντας να μην πιστεύει και τόσο στο σύνολο του Εργκίν Αταμάν ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ντάνιελ Χάκετ έχει συνδέσει το όνομά του με το αντίπαλο δέος, Ολυμπιακό, τη φανέλα του οποίου φόρεσε τη διετία 2015-17. Μία συνεργασία που παρότι τελείωσε κάπως άδοξα λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Ιταλού γκαρντ, δεν χάλασε επουδενί τη ζέση που αναπτύχθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές. Στην επιστροφή του μάλιστα στο ΣΕΦ ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ, ο Χάκετ έσκυψε και φίλησε το σήμα του Ολυμπιακού «φωλιάζοντας» ακόμα περισσότερο στις καρδιές των φίλων των Πειραιωτών.

Η Βίρτους που για μεγάλο διάστημα της περασμένης περιόδου είχε «τρελάνει» κόσμο με την πορεία της ούσα σε θέση για το πλεονέκτημα έδρας, θα φιλοξενήσει στη Μπολόνια τον Παναθηναϊκό την 15η του Νοέμβρη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής («διαβολοβδομάδα»).

Σχετικά άρθρα