Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > CONFERENCE LEAGUE > «Ποιος είναι ο επόμενος;»: Η UEFA προανήγγειλε την έναρξη του Conference League με τη φανέλα του Ολυμπιακού!  

«Ποιος είναι ο επόμενος;»: Η UEFA προανήγγειλε την έναρξη του Conference League με τη φανέλα του Ολυμπιακού!  

Το Europa Conference League κάνει πρεμιέρα και η UEFA θέλησε να… ζεστάνει τους ποδοσφαιρόφιλους, ρωτώντας το ποιος θα είναι ο επόμενος κάτοχος της διοργάνωσης μετά τον Ολυμπιακό.  

Conference League Ολυμπιακός

Μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του Europa Conference League. Μόνο λίγες ώρες έμειναν για να κάνει πρεμιέρα η τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωση. 

Ο λογαριασμός της UEFA έκανε… προθέρμανση, υπενθυμίζοντας πως η διοργάνωση σήμερα (03/10) κάνει ντεμπούτο με τα πρώτα ματς της League Phase.

Σε ανάρτηση που ανέβασε στον λογαριασμό της στο X ρώτησε τους ποδοσφαιρόφιλους, για το ποιος θα είναι ο επόμενος κάτοχος του τροπαίου, με τον Ολυμπιακό να έχει την… τιμητική του.  

Συγκεκριμένα, στην εν λόγω δημοσίευση η UEFA αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ολυμπιακός, νικητής του Conference League το 2024. Ποιος είναι ο επόμενος;». Ενώ ταυτόχρονα, υπάρχει και η φανέλα των «ερυθρολεύκων»!  

Η ελληνική συμμετοχή στο Conference League

Να υπενθυμίσουμε, πως η Ελλάδα θα έχει τη δική της ευκαιρία να κρατήσει το τρόπαιο στα μέρη μας. Ο Παναθηναϊκός, που κάνει την πρώτη του εμφάνιση στη διοργάνωση, θα έρθει αντιμέτωπος με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα (03/10, 22:00).

Στην προσπάθειά του, να φτάσει στα νοκ-άουτ θα πρέπει να τερματίσει τουλάχιστον 24ος, από τις 36 ομάδες που θα λάβουν μέρος.

Σίγουρα, το έργο του δεν θα είναι εύκολο, αλλά διαθέτει ποδοσφαιριστές που έχουν αρκετή εμπειρία και ποιότητα, για να πρωταγωνιστήσουν.

Ποιους θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στη League Phase;

Εκτός από την αναμέτρηση με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, οι «πράσινοι» θα παίξουν άλλους πέντε αγώνες στη League Phase της διοργάνωσης.

Οι ομάδες που θα τερματίσουν από τις θέσεις 1-8 έχουν εξασφαλισμένη θέση στους «16», ενώ αυτές που θα βρεθούν στις 9-24 θα αγωνιστούν στα Play-Offs.

Aναλυτικά, το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Conference League:

Μπόρατς Μπάνια Λούκα – Παναθηναϊκός (03/10, 22:00)

Παναθηναϊκός – Τσέλσι (24/10, 19:45)

Τζουγκάρντεν -Παναθηναϊκός (07/11, 22:00)

Παναθηναϊκός – Ελσίνκι (28/11, 19:45)

Δε Νιου Σεντς – Παναθηναϊκός (12/12, 22:00)

Παναθηναϊκός – Ντιναμό Μινσκ (19/12, 22:00)

Σχετικά άρθρα