Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > EUROPA LEAGUE > ΠΑΟΚ: Χωρίς Κόλεϊ με Στεάουα

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κόλεϊ με Στεάουα

Ο Ομάρ Κόλεϊ έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Στεάουα (03/10, 22:00) λόγω ενοχλήσεων.

Κόλεϊ ΠΑΟΚ

Με το βλέμμα στραμμένο στην Ευρώπη είναι ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του βορρά» ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League (03/10, 22:00), με τα προβλήματα να συνεχίζονται.

Εκτός από τον Μπράντον Τόμας και τον Αντώνη Τσιφτσή, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Πρόκειται για τον Ομάρ Κόλεϊ του οποίου η παρουσία ήδη ήταν αμφίβολη.

Ο 32χρονος στόπερ ναι μεν είχε δείξει πως ανέβαζε ρυθμούς, ωστόσο στην προπόνηση της Τετάρτης (02/10) δεν συμμετείχε καθόλου. Αιτία αυτού οι ενοχλήσεις που ένιωσε και τον έθεσαν εν τέλει νοκ άουτ, ωστόσο η αποστολή αναμένεται να ανακοινωθεί αργότερα.

Κάπως έτσι η απόφαση του Ρουμάνου τεχνικού για την αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ είναι μονόδρομος. Οι Τόμας Κετζιόρα και Γιάννης Μιχαηλίδης θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο στην αυριανή αναμέτρηση, καθώς δεν υπάρχουν άλλες επιλογές. Οι δυο τους έχουν συνυπάρξει κι άλλες φορές στη βασική ενδεκάδα, ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου προτιμούσε τον Ομάρ Κόλεϊ πλάι στον Κετζιόρα στα τελευταία ματς.

Να σημειωθεί πως η αυριανή αναμέτρηση είναι η προτελευταία για τους Θεσσαλονικείς πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των εθνικών διοργανώσεων. Την ερχόμενη Κυριακή (06/10, 19:00) θα φιλοξενηθούν από τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Ματς που φυσικά δεν κρίνει κάτι καθώς είναι ακόμα πολύ νωρίς στη σεζόν, ωστόσο ο ΠΑΟΚ θα θελήσει να «ξεσπάσει» έπειτα από την ήττα του στο ντέρμπι κόντρα στον Άρη.

Σχετικά άρθρα