Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΑΓΓΛΙΑ > «Από κοκαΐνη και αλκοόλ, έως ατελείωτα πάρτι»: Ο Φαν ντερ Μέιντε αποκαλύπτει γιατί δεν αξιοποίησε ποτέ το ταλέντο του!

«Από κοκαΐνη και αλκοόλ, έως ατελείωτα πάρτι»: Ο Φαν ντερ Μέιντε αποκαλύπτει γιατί δεν αξιοποίησε ποτέ το ταλέντο του!

Στο αυτοβιογραφικό του βιβλίο, ο Άντι Φαν ντερ Μέιντε, αποκαλύπτει διάφορες πτυχές της ζωής του, οι οποίες δεν του επέτρεψαν να αξιοποιήσει το ποδοσφαιρικό του ταλέντο!

Φαν ντερ Μέιντε

Γιατί δεν μπόρεσε να αναδείξει ποτέ το «αστέρι» που έκρυβε ο Άντι Φαν ντερ Μέιντε; Μια ματιά στο βιβλίο που είναι αφιερωμένο στη ζωή του, αρκεί για να μας δώσει την απάντηση. 

Ο Ολλανδός, πέρασε μία τετραετία στην Έβερτον, από το 2005 μέχρι και το 2009, με το ταλέντο του να θεωρείται αδιαμφισβήτητο. Κι όμως, δεν μπόρεσε να φτάσει ποτέ το μεγάλο potential που διέθετε, στην Premier League.

Η εξωγηπεδική του ζωή, δεν του το επέτρεψε. Αντίθετα, τον κράτησε πίσω και αυτό είναι κάτι που ο ίδιος το γνωρίζει καλά. 

Για τον λόγο αυτό άλλωστε, με τα «ζαχαρωτά» κατέγραψε μόλις 24 συμμετοχές. Παρά το γεγονός ότι η αγγλική ομάδα είχε ξοδέψει εννέα εκατομμύρια ευρώ, για να τον κάνει δικό της από την Ίντερ. 

Ο Φαν ντερ Μέιντε ομολογεί στο βιβλίο του:

«Έκανα κοκαΐνη, έπινα αλκοόλ και έκανα πάρτι επτά ημέρες την εβδομάδα. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στο ποδόσφαιρο ή σε οτιδήποτε άλλο. Η ζωή μου ήταν πάρτι. Η Λίβερπουλ είναι επικίνδυνη πόλη αν δεν ξέρεις πώς να ελέγχεις τον εαυτό σου. Κατάλαβα ότι η Λίβερπουλ επρόκειτο να με σκοτώσει, έπρεπε να φύγω.

Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ είχε βίντεο και φωτογραφίες με εμένα και τη νέα μου κοπέλα και μετά η γυναίκα μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε, “Πώς είναι η νέα σου κοπέλα;”. Ήταν όμορφη, καταπληκτική. Μετά από μερικές ώρες πίνοντας, κατευθύνθηκα στο πλησιέστερο στριπτιτζάδικο. Το να μεθύσω σε ένα στριπτιτζάδικο στο κέντρο του Λίβερπουλ δεν ήταν πολύ έξυπνο».

Σχετικά άρθρα