Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΑΓΓΛΙΑ > Τεν Χαγκ: «Έχω οκτώ τίτλους σε έξι χρόνια, δεν ανησυχώ» (video)

Τεν Χαγκ: «Έχω οκτώ τίτλους σε έξι χρόνια, δεν ανησυχώ» (video)

Ο Έρικ Τεν Χαγκ σε πρόσφατες δηλώσεις του εμφανίστηκε ήρεμος, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο επίκεντρο για ακόμη μία φορά ο Έρικ Τεν Χαγκ. Η βαριά ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Τότεναμ την περασμένη Κυριακή (3-0, 29/09) έχει στρέψει τα φώτα στον Ολλανδό τεχνικό. Και φυσικά το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας.

Εκείνος βέβαια δεν φαίνεται να συμμερίζεται την ανησυχία του κόσμου. Πιο συγκεκριμένα το «Sky Sports» προχώρησε σε μια σύντομη συνέντευξη με τον Έρικ Τεν Χαγκ. Σε αυτήν, ο ίδιος τόνισε πως δεν ανησυχεί για τη θέση του στον σύλλογο. Μάλιστα, δήλωσε αισιόδοξος για το επόμενο διάστημα, καθώς ανέφερε πως οι επιτυχίες θα έρθουν στον δρόμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Θα ολοκληρώσουμε με επιτυχίες τη σεζόν. Τίποτα δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι λόγος για πανικό. Μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα, αυτή η ομάδα μπορεί», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, στην ερώτηση αν πιστεύει πως θα συνεχίσει να είναι προπονητής της ομάδας έπειτα από τα επόμενα δύο παιχνίδια δήλωσε πως δεν τον… τρομάζει:

«Δεν ανησυχώ για αυτό, δεν το σκέφτομαι. Το καλοκαίρι δημιουργήσαμε μια ενότητα με τον ιδιοκτήτη και τη διοίκηση. Κάναμε αυτή τη συμφωνία και είμαστε όλοι πίσω από αυτή την απόφαση».

Τέλος, μίλησε για τις προσωπικές του επιτυχίες, αλλά και στο υπόλοιπο της σεζόν:

«Ξέρουμε ποια είναι η στρατηγική μας, να φέρουμε νεαρούς παίκτες σε αυτή την περίοδο μετάβασης. Ξέρουν όμως στις τελευταίες μου έξι σεζόν πάντα υπάρχουν τίτλοι τον Μάιο. Κι αυτός είναι ο στόχος. Έχω οκτώ τίτλους σε έξι χρόνια».

Ο ίδιος δεν ανησυχεί, οι αριθμοί λένε πως θα έπρεπε

Να σημειωθεί πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ένα βαρύ πρόγραμμα μπροστά της. Το βράδυ της Πέμπτης (03/10, 22:00) την φιλοξενεί η Πόρτο, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της League Phase του Europa League. Την Κυριακή (05/10, 16:00) από την άλλη, πάει στο Μπέρμιγχαμ για να αγωνιστεί απέναντι στην Άστον Βίλα.

Προς το παρόν το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ έχει συγκεντρώσει μόλις 7 βαθμούς στις πρώτες έξι αγωνιστικές της Premier League. Γεγονός που θα έπρεπε να… ανησυχεί τον 54χρονο τεχνικό.

Σχετικά άρθρα