Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > EUROLEAGUE > Αμφίβολος ο Χεζόνια για την πρεμιέρα της Euroleague, αλλά για πολύ καλό λόγο!

Αμφίβολος ο Χεζόνια για την πρεμιέρα της Euroleague, αλλά για πολύ καλό λόγο!

Ο Μάριο Χεζόνια, μπορεί να απουσιάσει από την πρεμιέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς περιμένει τη γέννηση του παιδιού του!  

Μάριο Χεζόνια EuroLeague

Η Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στη Γερμανία, για να αγωνιστεί με την Μπάγερν Μονάχου (03/10, 21:45), για την πρεμιέρα της Euroleague. Ωστόσο, αναμένεται να παραταχθεί χωρίς τον Μάριο Χεζόνια, που σύμφωνα με τη «Marca» περιμένει τη γέννηση του παιδιού του.  

Ο Κροάτης δεν αποκλείεται να ταξιδέψει και την ημέρα του αγώνα, αν τελικά καταφέρει να δηλώσει «παρών». Υπενθυμίζουμε, πως η σεζόν για τον Χεζόνια δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά, μιας και είχε στομαχικές διαταρραχές στα πρώτα παιχνίδια. 

Με τον Τσους Ματέο να κάνει δηλώσεις σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο παίκτης του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Τσους Ματέο:

«Έχει ήδη προπονηθεί καλά, αλλά σήμερα είχαμε τα καλά νέα και πιθανότατα θα γίνει πατέρας, οπότε δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να βασίζομαι σε αυτόν».

Όσα έκανε ο Χεζόνια την περασμένη σεζόν 

Αρκετά είχαν ακουστεί σχετικά με το μέλλον του 29χρονου, ωστόσο, ανανέωσε με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έβαλε «στοπ» στα όσα δημοσιεύματα τον ήθελαν να απομακρύνεται από τη «βασίλισσα».  

Η ομάδα τους Τσους Ματέο, στηρίχτηκε πολύ στην ποιότητα του πρώην NBAer και εκείνος την αντάμειψε με τις εμφανίσεις του.  

Στη EuroLeague είχε κατά μέσο όρο 13.5 πόντους και 4.6 ριμπάουντ, βοηθώντας στην πορεία μέχρι τον τελικό, όπου ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό.  

Αναλυτικά, όσα αναφέρει το δημοσίευμα της «Marca»:  

«Δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν για τον Μάριο Χεζόνια. Ο φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να χάσει την πρώτη μέρα της Euroleague λόγω της επικείμενης πατρότητάς του. Υπάρχει μάλιστα πιθανότητα να πετάξει για Μόναχο την ίδια μέρα με τον αγώνα με την Μπάγερν!» 

Σχετικά άρθρα