Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON > Μία δεκαετία μετά: O τελικός στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson θα έχει νέα «Ξάνθη!»

Μία δεκαετία μετά: O τελικός στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson θα έχει νέα «Ξάνθη!»

Τα ζευγάρια του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson έγιναν γνωστά. Το ίδιο και οι διασταυρώσεις έως τον τελικό, όπου για πρώτη φορά μετά το 2015 θα βρεθεί ομάδα εκτός του Big-5!

Ξάνθη Κύπελλο Ελλάδας 2015

Ο δρόμος για το μεγάλο ραντεβού στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson και τον τελικό του ΟΑΚΑ «άνοιξε». Με δεδομένο, πως ομάδα πέραν του Big-5 θα έχει θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, υπάρχουν πολλές υποσχέσεις.

Θυμίζουμε πως για τελευταία φορά, η ομάδα πέραν των «πέντε μεγάλων» που είχε εξασφαλίσει την παρουσία της στον τελικό του θεσμού, ήταν το 2015 η Skoda Ξάνθη του Ραζβάν Λουτσέσκου. Τότε, οι Θράκες γνώρισαν τιμητική ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-1.

Η κλήρωση και οι διασταυρώσεις που προέκυψαν στο Κύπελλο Ελλάδας, οδηγούν σε «γιγαντομαχία» τους πέντε μεγάλους, από τους οποίους μόνο ένας έχει θέση στον τελικό της 17ης Μαίου του 2025.

Σαν από κάποια σύμπτωση ή τραγική ειρωνεία, ο νυν Κυπελλούχος Παναθηναϊκός, θα πρέπει να επαναλάβει το περυσινό του κατόρθωμα για να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Πέρυσι, στη «φάση των 16» έπαιξε με τον Ατρόμητο. Το ίδιο θα συμβεί και φέτος. Στη «φάση των 8» κέρδισε τον Ολυμπιακό ενώ, στους «4» συναντήθηκε και προκρίθηκε έναντι του ΠΑΟΚ. Και φέτος, αποτελούν σενάρια με ρεαλιστικές πιθανότητες.

Οπωσδήποτε, μία ακόμη μονομαχία αιωνίων δείχνει εξαιρετικά πιθανή στον ποδοσφαιρικό ορίζοντα και προδιαθέτει θετικά άπαντες φιλάθλους εν Ελλάδι. Ό,τι ακριβώς θα συμβεί και με σε μία ενδεχόμενη συνάντηση «Δικεφάλων». Πρόκειται για ένα γεγονός που θα προσφέρει θέαμα και μεγάλη ουσία. Κάπου εκεί, πάντοτε καιροφυλακτεί και ο περυσινός φιναλίστ, Άρης. Ποιος αλήθεια μπορεί να τον υποτιμήσει;

Αναλυτικά τα ζευγάρια της «φάσης των 16»:

Ζάκυνθος – Αιγέας Πλωμαρίου/Καβάλα ή Αστέρας Τρίπολης AKTOR
ΟΦΗ – Βόλος
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός
Αιγάλεω – ΠΑΟΚ
Κηφισιά – Παναχαϊκή
Athens Kallithea – Ολυμπιακός
ΑΕΚ – Άρης
Πανσερραϊκός – Πανιώνιος

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Πανσερραϊκός ή Πανιώνιος vs Ζάκυνθος – Αιγέας Πλωμαρίου/Καβάλα ή Αστέρας Τρίπολης AKTOR
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός vs Athens Kallithea – Ολυμπιακός
ΑΕΚ – Άρης vs Αιγάλεω – ΠΑΟΚ
ΟΦΗ – Βόλος vs Κηφισιά – Παναχαϊκή

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

Πανσερραϊκός ή Πανιώνιος vs Ζάκυνθος – Αιγέας Πλωμαρίου/Καβάλα ή Αστέρας Τρίπολης AKTOR / ΟΦΗ – Βόλος vs Κηφισιά – Παναχαϊκή
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός vs Athens Kallithea – Ολυμπιακός / ΑΕΚ – Άρης vs Αιγάλεω – ΠΑΟΚ

Σχετικά άρθρα