Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > EUROLEAGUE > Αταμάν: «Ξεκινάμε τη χρονιά στην πόλη που πανηγυρίσαμε το 7ο αστέρι μας!»

Αταμάν: «Ξεκινάμε τη χρονιά στην πόλη που πανηγυρίσαμε το 7ο αστέρι μας!»

Ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR, μίλησε για το παιχνίδι της πρεμιέρας την κατάσταση του Μπράουν και τον Ολυμπιακό!

O προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR, Εργκίν Αταμάν, λίγο πριν την αναχώρηση της πράσινης αποστολής για το Βερολίνο μίλησε για την επικείμενη πρεμιέρα της ομάδας του στη Euroleague (03/10, 19:45) ενώ αναφέρθηκε και στο Σούπερ Καπ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας ενάντια στην Άλμπα Βερολίνου:

«Ξεκινάμε τη φετινή χρονιά στην Euroleague, στην πόλη που πανηγυρίσαμε πέρυσι το 7ο αστέρι μας».

«Είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν και ξέρουμε καλά πως στην αρχή της χρονιάς, όλες οι ομάδες ψάχνουν ένα καλό ξεκίνημα. Υπάρχουν πολλές και δυνατές ομάδες φέτος. Κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Ειδικά όταν παίζεις εκτός έδρας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε».

«Ίσως για κάποιους η Άλμπα Βερολίνου να μην διεκδικεί μια θέση στα playoff, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Ειδικά στο πρώτο μισό της Euroleague. Όλες οι ομάδες παλεύουν για να πάρουν όσες περισσότερες νίκες μπορούν και να πλησιάσουν τον στόχο των playoffs. Τα ρόστερ, στα χαρτιά, είναι διαφορετικά, αλλά είναι σημαντικό να παίξουμε καλό μπάσκετ στα εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί αλλά και πειθαρχημένοι, επειδή κάθε παιχνίδι, ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν, είναι επικίνδυνο».

Για το τι συμβαίνει με τον τραυματία Λορέντζο Μπράουν:

«Χθες έκανε προπόνηση με την ομάδα. Ελπίζω το ίδιο και απόψε. Αν δεν υπάρξει κάποιο σημαντικό πρόβλημα στη σημερινή προπόνηση, αύριο θα είναι στο γήπεδο».

Για τον τελικό του Σούπερ Καπ:

«Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα. Και πέρσι χάσαμε το Super Cup. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, έχω μεγάλο σεβασμό στον Ολυμπιακό και στο ρόστερ του. Έχουν ένα πολύ καλό ρόστερ. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Χάσαμε στα τελευταία λεπτά έναν πόντο. Κάναμε λάθη. Αλλά όλοι είδαν ότι και άλλοι έκαναν λάθη, που μας κόστισαν τέσσερις πόντους» ανέφερε ο Τούρκος προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης, στιγμές πριν την αναχώρηση της πτήσης που θα μεταφέρει την ομάδα του στην πόλη του θριάμβου.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός θα έχει στο πλευρό του περίπου 100 φίλους του, οι οποίοι θα βρεθούν στην πρωτεύουσα της Γερμανίας με πτήση – τσάρτερ.

Σχετικά άρθρα