Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΑΓΓΛΙΑ > «Σοκ» στην Αγγλία: «Συνελήφθη παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι επειδή έκλεψε κινητό!»

«Σοκ» στην Αγγλία: «Συνελήφθη παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι επειδή έκλεψε κινητό!»

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Ματέους Νούνες συνελήφθη, επειδή έκλεψε κινητό στη Μαδρίτη!

Ματέους Νούνες Μάντσεστερ Σίτι

Η ισπανική εφημερίδα «El Mundo» αναφέρει πως ο Μετέους Νούνες συνελήφθη επειδή έκλεψε κινητό σε νυχτερινό κλαμπ της Μαδρίτης!  

Όπως έγινε γνωστό, το εν λόγω περιστατικό συνέβη την Κυριακή (29/09), μετά από έντονο καυγά που είχε με έναν άνθρωπο στο κέντρο διασκέδασης.  

Μάλιστα, έγινε απόπειρα φωτογράφισης του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Ο νεαρός μέσος συνελήφθη, αλλά έμεινε ελεύθερος εν αναμονή της δίκης. 

Τι έχει κάνει ο Νούνες με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι  

Ο Νούνες πήγε στη Σίτι το καλοκαίρι του 2023 από τη Μάντσεστερ Σίτι, έναντι 62 εκατομμυρίων.

Ο Πορτογάλος έχει παίξει συνολικά σε 35 αγώνες με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, έχοντας ένα γκολ και έξι ασίστ.  

Μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστό τίποτα παραπάνω. Τις επόμενες ώρες, όμως, πιθανότατα θα υπάρχουν νεότερες εξελίξεις.

Ωστόσο, δήλωσε κανονικά «παρών» στην αναμέτρηση της Σίτι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (01/10, 0-4). Και μάλιστα, έπαιξε σε όλη την αναμέτρηση! 

Αναλυτικά, όσα αναφέρει η εφημερίδα «El Mundo»:  

«Ο Πορτογάλος παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, Ματέους Νούνες, 26 ετών, συνελήφθη την περασμένη Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, από την Εθνική Αστυνομία στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης La Riviera στη Μαδρίτη επειδή έκλεψε το κινητό ενός ατόμου που υποτίθεται ότι τον είχε φωτογραφίσει το μπάνιο. Οι πράκτορες οδήγησαν τον ποδοσφαιριστή στο αστυνομικό τμήμα της Arganzuela όπου ελήφθη κατάθεση για φερόμενο έγκλημα κλοπής, όπως επιβεβαίωσε το Αρχηγείο της Αστυνομίας της Μαδρίτης. Ώρες αργότερα ο μέσος αφέθηκε ελεύθερος με κατηγορίες εν αναμονή της δίκης».

Σχετικά άρθρα