Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΓΕΡΜΑΝΙΑ > Είσαι παίκτης της Ντόρτμουντ και δεν έδωσες αυτόγραφο; Πρόστιμο από 100 έως 2000 ευρώ!

Είσαι παίκτης της Ντόρτμουντ και δεν έδωσες αυτόγραφο; Πρόστιμο από 100 έως 2000 ευρώ!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι διατεθειμένη να επιβάλει μέχρι και πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ σε περίπτωση παρατυπίας των ποδοσφαιριστών της.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες! Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Bild» δημοσίευσε μια λίστα με τα πρόστιμα που επιβάλλει ο Νούρι Σαχίν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας!

Μάλιστα, στη σχετική λίστα υπάρχουν και ορισμένοι κανόνες, τους οποίους πρέπει να τους ακολουθούν όλοι. Αλλιώς, οι παίκτες πληρώνουν από 100 έως… 2000 ευρώ!

Νούρι Σαχίν: Πειθαρχία ή… αδειάζουν οι τσέπες!

Φυσικά οι «τιμωρίες» δεν είναι απλές. Τα πρόστιμα ξεκινούν από τα 100 ευρώ. Έχουν να κάνουν με το εάν ο αθλητής είναι τυπικός σε ραντεβού με τον φυσικοθεραπευτή ή συναντήσεις με το προπονητικό επιτελείο. Ακόμη και αν κάποιος χρησιμοποιεί το κινητό του κατά τη διάρκεια του φαγητού ή εάν τα ρούχα δεν ακολουθούν τον κώδικα.

Οι υψηλότερες ποινές φτάνουν στα 2.000 ευρώ για μη υπογραφή αυτόγραφων. Από την άλλη, τα 500 ευρώ για μη υπογραφή φανελών και 250 ευρώ σε περίπτωση καθυστέρησης στο προκαθορισμένο ραντεβού για ζύγιση.

Τι πρόστιμα υπήρχαν επί Κλοπ;

Είναι άξιο αναφοράς πως αυτά τα χρηματικά πρόστιμα μπήκαν σε ισχύ από την περίοδο που ο Γιούργκεν Κλοπ είχε το τιμόνι της Ντόρτμουντ. «Δεν θέλω να παρουσιάζομαι ως παλαίμαχος προπονητής. Με κάποιο τρόπο, όμως, τα αγόρια πρέπει να γεμίσουν τα ταμεία της ομάδας τους», είχε δηλώσει μάλιστα το 2009.

Τότε υπήρχε το πρόστιμο αξίας 1.000 ευρώ. Το επέβαλε αν χτυπούσε το κινητό τους στο λεωφορείο της ομάδας καθώς πήγαιναν σε αγώνα.

Ο Νούρι Σαχίν έχει ξαναρχίσει εκείνες τις μεθόδους που έχουν πλέον διαρρεύσει. Στην πραγματικότητα, μάλλον είναι μέτρα ενεργά, κατά πάσα πιθανότητα, την περσινή περίοδο.

Σχετικά άρθρα