Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > Λαμία: Παρελθόν και επίσημα ο Μαρίνος Σατσιάς!  

Λαμία: Παρελθόν και επίσημα ο Μαρίνος Σατσιάς!  

Η Λαμία ανακοίνωσε το «διαζύγιό» της με τον Μαρίνο Σατσιά, με τον Λεωνίδα Βόκολο να είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

ΛΑΜΙΑ ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΑΤΣΙΑΣ

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Λαμία, με την ομάδα της Φθιώτιδας να ανακοινώνει το «διαζύγιό» της με τον Μαρίνο Σατσιά.  

Ο Κύπριος τεχνικός στις πρώτες του επτά αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις είχε συνολικά μία νίκη, γεγονός που φαίνεται πως δεν άφησε ευχαριστημένη τη διοίκηση της Λαμίας.  

Το φαβορί για την τεχνική ηγεσία της Λαμίας 

Πιθανότερος αντικαταστάτης του είναι ο Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος, αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από τον πάγκο της Λαμίας.

Ο 54χρονος την οδήγησε πέρσι στα Play Offs της Stoiximan Super League, και φαντάζει αυτή τη στιγμή ως το φαβορί για να αναλάβει τα… ηνία της ομάδας.  

Τη θέση του «διαδέχτηκε» ο Μαρίνος Σατσιάς, ωστόσο, η συνεργασία του δεν είχε την πορεία που θα επιθυμούσε.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Λαμίας με το «αντίο» στον Μαρίνο Σατσιά:  

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με κοινή συναίνεση, με τον προπονητή κ. Μαρίνο Σατσιά. Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην ομάδα μας μέχρι σήμερα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. 
Coach εις το επανιδείν! 
 
Ευχαριστούμε επίσης τους άμεσους συνεργάτες του προπονητή, κ. Γιάννη Γράμμο και κ. Rumpf Michael Clemens για την συνεργασία και την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους!» 

Ταυτόχρονα, ο Μαρίνος Σατσιάς αποχαιρέτησε όλους τους ανθρώπους της Λαμίας, αλλά και τον κόσμο της αναφέροντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Παπαϊωάννου για την ευκαιρία που μου έδωσε να έρθω να δουλέψω στην ομάδα. Θεωρώ ότι έδωσα πολλά και πήρα πολλά. Να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο για την αγάπη, τη στήριξη και τη συμπαράστασή του και εύχομαι οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν. Μεγάλο επίσης ευχαριστώ στους κυρίους Γιάννη Συρογιάννη, Γιώργο Ζαγκανά και Σάκη Τσικνή για τη συνεργασία».

Σχετικά άρθρα