Αρχική > GAMING > Έτοιμοι για τη… νέα εποχή; Το Football Manager 2025 έρχεται ανανεωμένο και έχει ημερομηνία κυκλοφορίας! (video)

Έτοιμοι για τη… νέα εποχή; Το Football Manager 2025 έρχεται ανανεωμένο και έχει ημερομηνία κυκλοφορίας! (video)

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Το Football Manager 2025 απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας και trailer, πανέτοιμο για τη νέα εποχή του.

Football Manager 2025

Έφτασε η ώρα για το Football Manager 2025! Το δημοφιλές παιχνίδι, όχι μόνο επιστρέφει, με τη νέα του έκδοση, αλλά θα είναι και πιο ανανεωμένο από ποτέ!

Τι αλλαγές φέρνει το FM25;

Είναι γνωστό πως θα αλλάξουν πολλά στη νέα του κυκλοφορία. Αρχικά, για πρώτη φορά στην ιστορία του παιχνιδιού, θα ενσωματωθεί το ποδόσφαιρο Γυναικών! Ενώ, πλέον, ξεκινά επισήμως η συνεργασία με την Premier League, με την απόκτηση των δικαιωμάτων της!

Δεν σταματούν, όμως, εκεί οι τροποποιήσεις και οι βελτιώσεις. Η engine του παιχνιδιού αλλάζει ριζικά, στοχεύοντας αποκλειστικά στην καλύτερη εμπειρία των χρηστών. 

Από εδώ και πέρα, με το Football Manager 2025 το παιχνίδι της Sports Interactive ανεβαίνει επίπεδο. Τα νέα γραφικά αναμένεται να του προσδώσουν ακόμα περισσότερο ρεαλισμό, θέτοντας τις βάσεις για τα χρόνια που έπονται. 

Πότε κυκλοφορεί το παιχνίδι;

Πλέον, έχουμε επισήμως και την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Δυστυχώς, λόγω των αναβαθμίσεων, θα αργήσει σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Συγκεκριμένα, θα τεθεί στη διάθεση του κοινού από τις 26 Νοεμβρίου. 

Αναφορικά με τις κονσόλες που θα είναι διαθέσιμο, λίγα πράγματα διαφοροποιούνται. Πέρα από PC/Mac, το Football Manager 2025 θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κονσόλες Xbox, Xbox Game Pass και PlayStation 5!

Παράλληλα, θα διατίθεται σε Nintendo Switch, αλλά και στα Netflix Games. 

Λίγο υπομονή λοιπόν, έως ότου έρθει η «μεγάλη» μέρα!

Σχετικά άρθρα