Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΙΤΑΛΙΑ > «Μπαμ» με Κλοπ; Σενάριο για… ντόμινο και Ιταλία! (video)

«Μπαμ» με Κλοπ; Σενάριο για… ντόμινο και Ιταλία! (video)

Κι όμως, το ντόμινο που ενδέχεται να επιφέρει η απόλυση του Τεν Χαγκ φαίνεται ικανό να επισπεύσει την επιστροφή του Γιούργκεν Κλοπ στους πάγκους!

Με βάση το σενάριο που δημοσίευσε από το TEAMtalk, είναι εξαιρετικά πιθανό το σενάριο πρόσληψης του Γιούργκεν Κλοπ από μεγάλο σύλλογο της Ιταλίας. Αυτό γιατί ο προπονητής της Ίντερ, είναι στα υπόψιν για την ανάληψη του πάγκου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Με βάση τις πληροφορίες αυτές, ο Σιμόνε Ιντζάγκι είναι φαβορί για την αντικατάσταση του 54χρονου προπονητή, στον ηλεκτρικό πάγκο των Κόκκινων Διαβόλων. Σε αυτή την περίπτωση, οι πρωταθλητές Ιταλίας, είναι δεδομένο ότι θα κοιτάξουν μία πρωτοκλασσάτη λύση για την αντικατάσταση του προπονητή τους. Κάπως έτσι λοιπόν, Τσόλο Σιμεόνε και Γιούργκεν Κλοπ είναι σε πρώτο πλάνο. Οι δυσκολίες για την πρόσληψη του Αργεντίνου πολλές. Με δεδομένο πως ο νυν προπονητής της Ατλέτικο έχει υπογράψει πολυευτές συμβόλαιο συνεργασίας.

Όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά στην περίπτωση του Κλοπ. Ο Γερμανός παραμένει δίχως ομάδα από τον περασμένο Μάιο, έχοντας αφήσει τον πάγκο της αγαπημένης του Λίβερπουλ. Ο Κλοπ δηλώνει πως χρειάζεται ένα διάλειμμα από την αγωνιστική δράση. Ωστόσο, όσο δεν προπονεί κάποια ομάδα θα αποτελεί σταθερά μία από τις κορυφαίες επιλογές.

Βέβαια, δεν είναι για μία εύκολη επιλογή. Καθώς, ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος και δη η Ίντερ θα πρέπει να βρει τρόπο να μεταπείσει τον Γερμανό. Άλλωστε, πολλάκις ο Κλοπ έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει χρόνο ξεκούρασης. Κι ας ακούει συχνά-πυκνά το όνομά του να «παίζει» για τον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας.

Είναι σαφές, πως ο ίδιος, πραγματοποιεί… τις διακοπές του στη Γερμανία και δεν θα βιαστεί να λάβει τις αποφάσεις του. Δεδομένα, θα σταθμίσει όλες του τις επιλογές. Έτσι, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε εάν ο γάμος μεταξύ της Ίντερ και του Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να προχωρήσει.

Σχετικά άρθρα