Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > EUROLEAGUE > Γιαννακόπουλος: «Ήμουν σίγουρος για την κατάκτηση της Euroleague πέρυσι»

Γιαννακόπουλος: «Ήμουν σίγουρος για την κατάκτηση της Euroleague πέρυσι»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ο πρώτος προσκεκλημένος του νέου podcast του SKWEEK και το trailer «υπόσχεται» επικές ατάκες του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR!

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Νέα σειρά podcast υπό τον τίτλο «Best in Class» του SKWEEK σε συνεργασία με την Euroleague! Καλεσμένος; Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε μία πολυαναμενόμενη συντέντευξη!

Μίλησε για τα πάντα, με το trailer της εκπομπής να τον συλλαμβάνει να καταθέτει ιδιαιτέρως «ζουμερές» ατάκες.

Αρχικά, για την ομάδα του, την οποία προπονεί ο Εργκίν Αταμάν. Έπειτα, πέρασε στα «σημάδια» που τον έκαναν να πιστέψει στην κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό AKTOR, κατά την περασμένη σεζόν. Παράλληλα, αποκάλυψε το μότο που χρησιμοποιεί και ακολουθεί πιστά ως τρόπο ζωής και τέλος, για την αίσθησή του. Δηλαδή για το ενδεχομενο, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν να επαναλάβει το περυσινό κατόρθωμα κατάκτησης της Euroleague και φέτος!

Σε ό,τι αφορά, ωστόσο, ερώτημα για τους αδελφούς Αγγελόπουλους και τις σχέσεις μεταξύ των τριών ανδρών;

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο υποστήριξε πως αυτό δεν είναι ένα ερώτημα που μπορεί να απαντήσει μπροστά στην κάμερα. Αφήνοντας με αυτό τον τρόπο ένα υπονοούμενο. Πάντως, έδειξε να αντιμετωπίζει με σκωπτικό τρόπο και με διάθεση χιούμορ. Άλλωστε, μάλλον ήταν μία ερώτηση που θα την περίμενε και ο ίδιος.

Η ολόκληρη συνέντευξη θα «ανέβει» την Τετάρτη (02/10) στις 17:00 ώρα Ελλάδας.

Δείτε το trailer του πρώτου επεισοδίου του podcast με καλεσμένο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο:

Σχετικά άρθρα