Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > Η ώρα του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ: «Φουλ» προπόνηση και ο Λαμέλα!

Η ώρα του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ: «Φουλ» προπόνηση και ο Λαμέλα!

Άντονι Μαρσιάλ και Έρικ Λαμέλα στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα! Έβγαλαν ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης της ΑΕΚ.

Μαρσιάλ ΑΕΚ

Αναμφισβήτητα, δίπλα στις δύο μεγαλύτερες μεταγραφές της ΑΕΚ στο φετινό καλοκαίρι, μπαίνουν τα ονόματα των Άντονι Μαρσιάλ και Έρικ Λαμέλα! Ο δεύτερος έχει παίξει ήδη με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο πρώτος μοιάζει έτοιμος για ντεμπούτο!

Στην προπόνηση της Τρίτης (01/10), αμφότεροι έβγαλαν το πλήρες πρόγραμμα της προπόνησης και είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. Στο επόμενο ματς της, η ΑΕΚ παίζει στο Αγρίνιο, απέναντι στον Παναιτωλικό (05/10, 19:30) και μένει να φανεί, αν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Σαφώς και οι πιθανότητες του Λαμέλα, που έχει ματς στα πόδια του, φαντάζουν περισσότερες. Όσον αφορά στο να μπει για πρώτη φορά στην αποστολή και ο Μαρσιάλ; Είναι αρκετές! Τα θετικά για την «Ένωση», ωστόσο, δεν σταμάτησαν εκεί.

Οι Γκαρσία, Μουκουντί, Γκατσίνοβιτς και Οντουμπάτζο μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους, προσθέτοντας κι άλλες λύσεις.

Άντονι Μαρσιάλ και… Πιερό

Ο Άντονι Μαρσιάλ δεν έχει κλείσει μήνα ως παίκτης της ΑΕΚ, αλλά ήδη, έχει γίνει μέλος της οικογένειας. Πού μπορεί να το στηρίξει κανείς; Στην κίνησή του μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Συγκεκριμένα, «έτρεξε» να αποθεώσει τον Φραντζί Πιερό για την απόδοσή του. Ο 29χρονος επιθετικός από την Αϊτή υπήρξε ο MVP της αναμέτρησης, σκοράροντας ένα γκολ και κερδίζοντας το πέναλτι για το τελικό 2-0.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ ανέβασε μία φωτογραφία του συμπαίκτη του στα social media, δείχνοντας πως εντυπωσιάστηκε από την απόδοσή του.

Σχετικά άρθρα