Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > Μεγάλη επιστροφή στη Λαμία, «τελειώνει» ο Σατσιάς!

Μεγάλη επιστροφή στη Λαμία, «τελειώνει» ο Σατσιάς!

Ο Λεωνίδας Βόκολος επιστρέφει στη Λαμία μετά από πέντε μήνες, παίρνοντας τα «ηνία» του συλλόγου από τον Μαρίνο Σατσιά.

Λεωνίδας Βόκολος Λαμία

Λεωνίδας Βόκολος στη Λαμία, μέρος δεύτερο! Μετά την πολύ πετυχημένη πρώτη θητεία του, που έφερε την επαρχιακή ομάδα έως τα Play Offs της Stoiximan Super League, ο Έλληνας τεχνικός επιστρέφει.

Αναλαμβάνει τα ηνία από τον Μαρίνο Σατσιά, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, μετά από έξι αγωνιστικές.

Η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι ήταν η ήττα από τον Πανσερραϊκό στη Stoiximan Super League. Κάπως έτσι, μόλις πέντε μήνες μετά την αποχώρησή του, ο Λεωνίδας Βόκολος επιστρέφει σε γνώριμα μέρη.

Τι έκανε ο Λεωνίδας Βόκολος στην πρώτη του θητεία;

Ο Λεωνίδας Βόκολος ξεκίνησε την προπονητική του θητεία, ως βοηθός στην Εθνική Ελλάδας. Στη συγκεκριμένη θέση έμεινε από το 2011 έως το 2014.

Αργότερα, δούλεψε ως τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό (2014 έως 2016), αλλά και στη Σλάβια Πράγας (2017 έως 2018).

Τις σημαντικότερες στιγμές της προπονητικής του θητείας, τις κατέγραψε στον Πανιώνιο, έως έρθει η σεζόν-ορόσημο με τη Λαμία.

Ανέλαβε την ομάδα της Φθιώτιδας τον Φεβρουάριο του 2023 και στο τέλος της επόμενης σεζόν, την οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα Play Offs της Stoiximan Super League.

Η συνεργασία των δύο πλευρών λύθηκε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τώρα, οι συνθήκες ξαναέγιναν ευνοϊκές για να σμίξουν και πάλι.

Σχετικά άρθρα