Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > Το «παράδοξο» της Τούμπας: Οι τελικές στον ΠΑΟΚ, τα γκολ και τα αποτελέσματα ο… Άρης!

Το «παράδοξο» της Τούμπας: Οι τελικές στον ΠΑΟΚ, τα γκολ και τα αποτελέσματα ο… Άρης!

Το έκανε πάλι, για τρίτη διαδοχική φορά ο Άρης, στην έδρα του ΠΑΟΚ. Κράτησε ανέπαφη την εστία του, βρήκε δίχτυα και πλέον, μετρά επτά βαθμούς στα τρία τελευταία ματς στην Τούμπα, με τις μισές τελικές προσπάθειες!

ΠΑΟΚ Άρης

Φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα, ο Άρης αισθάνεται αρκετά άνετα στην έδρα του ΠΑΟΚ. Το βράδυ της Κυριακής (29/09) έφυγε και πάλι νικητής από την Τούμπα και μάλιστα, με το ίδιο σκορ, όπως και στα Play Offs της περασμένης περιόδου. Τότε, για το 0-1 είχε βρει δίχτυα ο Λορέν Μορόν. Αυτή τη φορά, «χρυσός» σκόρερ ήταν ο Μανού Γκαρθία

Ακόμα κι αν ο «Δικέφαλος του Βορρά», υποδέχθηκε τον μεγάλο του αντίπαλο ως πρωταθλητής Ελλάδος, η «ουσία» της αναμέτρησης δεν άλλαξε. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε τις ευκαιρίες, αλλά δεν τις μετουσίωσε σε κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα στο φινάλε να το πληρώσει από τους «κίτρινους».

Οι βαθμοί στον Άρη, οι τελικές στον ΠΑΟΚ

Στα αξιοσημείωτα, είναι το γεγονός πως στα τρία τελευταία ματς που έχουν διεξαχθεί στην Τούμπα, ο Άρης έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του κόντρα στον ΠΑΟΚ. Κάτι που του έχει αποφέρει συνολικά επτά βαθμούς!

Μια «ματιά» στις τελικές προσπάθειες του «Δικεφάλου του Βορρά», στα εν λόγω παιχνίδια, αρκεί για να διαπιστωθεί το πρόβλημα. Ο αριθμός φτάνει στις… 40, την στιγμή που ο Άρης έχει 23 ευκαιρίες για γκολ. Δηλαδή, σχεδόν τις μισές!

Πέρα από το 0-0 στις 17 Σεπτεμβρίου του 2023, οι «κίτρινοι» μετρούν δύο σερί νίκες στην έδρα των πρωταθλητών Ελλάδας. Με τελευταία «απόδραση» στην 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Οι «ασπρόμαυροι», σε αυτό το ματς, σταμάτησαν στις 17 τελικές, χωρίς όμως να σκοράρουν. Ο Άρης, από την άλλη πλευρά, χρειάστηκε μόλις 8, για να το καταφέρει. Ο Μανού Γκαρθία φρόντισε να… εξαργυρώσει την ευκαιρία, καθώς τελείωσε γρήγορα τη φάση αιφνιδιάζοντας τον Ντόμινικ Κοτάρκσι, που δεν πρόλαβε να αντιδράσει εγκαίρως, στην προσπάθεια του Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Έτσι, ο Ρουμάνος τεχνικός καλείται να βρει άμεσα λύση, στο ζήτημα που ταλανίζει τον ΠΑΟΚ. Και για να τη βρει, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο, που ακούει στο όνομα Άκης Μάντζιος, ο οποίος μέχρι σήμερα, του έχει βάλει αρκετούς πονοκεφάλους…

Σχετικά άρθρα