Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > Άρης για να… γουστάρεις, «λύγισε» (0-1) και τον ΠΑΟΚ!

Άρης για να… γουστάρεις, «λύγισε» (0-1) και τον ΠΑΟΚ!

Ο Άρης το ξαναέκανε! Νίκησε για δεύτερο σερί ντέρμπι και μετά τον Ολυμπιακό, «λύγισε» και τον ΠΑΟΚ (29/09, 0-1)!

paok aris 0-1

Εντυπωσιακός Άρης, δεν έμεινε στις «δάφνες» του 2-1 επί του Ολυμπιακού, αλλά πήρε και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης! Επικράτησε του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (29/09, 0-1) χάρις το υπέροχο γκολ του Μάνου Γκαρθία και έδειξε ξανά, πως φέτος έχει πολύ υψηλές βλέψεις!

Δύο δοκάρια για τον ΠΑΟΚ, με τον Τάισον στο 28′ και με τον Μπάμπα στο 84′. Ωστόσο, δεν στάθηκαν αρκετά για να αποτρέψουν την ήττα για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου. Η πρώτη μετά από έξι αγωνιστικές στη φετινή Stoiximan Super League.

Κάπως έτσι, συνεχίστηκε η καλή παράδοση του Άκη Μάντζιου απέναντι στον ΠΑΟΚ, αφού έχει πέντε νίκες ως προπονητής του Άρη!

«Μονόλογος» του ΠΑΟΚ το πρώτο μέρος

Οι καλές στιγμές στα πρώτα λεπτά ήταν λίγες, έως το 28ο λεπτό, που ο ΠΑΟΚ άγγιξε το 1-0. Ο Τάισον έκανε το γύρισμα, ο Τισουντάλι σούταρε, αλλά είδε την μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι του Κουέστα!

Ο Άρης προσπάθησε να «απαντήσει» στις καλές στιγμές, αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ, πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Μάλιστα, δύο φορές!

Αρχικά, ο Ότο βρήκε τον Κωνσταντέλια στο 38′, αυτός επιχείρησε το διαγώνιο σουτ, αλλά το σουτ του δεν κατέληξε στην εστία.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά τότε, η προσπάθεια του Κωνσταντέλια έφερε ένα κόρνερ για τον ΠΑΟΚ.

Ο Άρης «προειδοποίησε» και στο τέλος πήρε το ματς

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε δραματικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο Άρης άρχισε να γίνεται πιο απειλητικός.

Αρχικά, έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-1 στο 57′, όταν ο Ντιαντί βρήκε τον Μορόν, αυτός σούταρε, αλλά ο Κοτάρσκι απομάκρυνε με υπερπροσπάθεια! Όπως φάνηκε, ήταν απλώς η προειδοποίηση.

Έξι λεπτά αργότερα (63′), ο Μάνου Γκαρθία με πανέμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αιφνιδιάζοντας τόσο τον Κοτάρσκι, όσο και τους θεατές, που πιθανότατα περίμεναν πάσα!

Αυτός διαμόρφωσε και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, αφού στο 84′ ο Μπάμπα, από πάρα πολύ ευνοϊκή θέση, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ (68′ Καμαρά), Μπακαγιόκο (76′ Οζντόεφ), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον (76′ Ντεσπόντοφ), Τισουντάλι (68′ Τσάλοφ).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Βέλεθ, Μπράμπετς, Φρίντεκ, Μόντσου, Σιφουέντες, Μολό (81′ Νταρίντα), Ντιαντί (74′ Σουλεϊμάνοφ), Σίστο (74′ Κίκε Σαβέριο), Μορόν (81′ Ζαμόρα).

Σχετικά άρθρα