Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΚΟΣΜΟΣ > Συνεχίζει να «τρελαίνει» τους φίλους της Σλάβια ο Ζαφείρης, με το τρίτο γκολ του στη σεζόν! (video)

Συνεχίζει να «τρελαίνει» τους φίλους της Σλάβια ο Ζαφείρης, με το τρίτο γκολ του στη σεζόν! (video)

O Χρήστος Ζαφείρης λατρεύεται από τους φίλους της Σλάβια Πράγας και για άλλη μια φορά, απέδειξε πως αυτό, μόνο τυχαίο δεν είναι!

Ζαφείρης Σλάβια Πράγας

Σιγά μην έλειπε ο Χρήστος Ζαφείρης, από το… πάρτι της Σλάβια Πράγας, στην έδρα της Μποέμιανς!

Η ομάδα της Πράγας είχε μία εύκολη «έξοδο», επικρατώντας με 0-4 (29/09). Ο Έλληνας μέσος, για άλλη μια φορά, φρόντισε να… λάμψει!

Στο 50ο λεπτό ,δέχθηκε μία ωραία κάθετη πάσα από τον Προβόντ, με τον ίδιο να κοντρολάρει και να τελειώνει με τη φάση με το δεξί «μυτάκι», βρίσκοντας το πλαϊνό δίχτυ του αντίπαλου τερματοφύλακα. 

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, αρχικά ακύρωσε τέρμα ως οφσάιντ. Ο VAR όμως, εξέτασε ξανά τη συγκεκριμένη περίπτωση και αφού διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε καμία παράβαση, μέτρησε κανονικά. 

Αυτό αποτέλεσε το τρίτο γκολ του νεαρού Έλληνα διεθνή, σε συνολικά 12 εμφανίσεις στη φετινή σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, έχει μοιράσει και μία ασίστ στους συμπαίκτες του.

Ο Ζαφείρης αποθεώνεται αρκετά συχνά από τους φίλους της Σλάβια Πράγας και δεν είναι τυχαίο. Φορά τη φανέλα με τον αριθμό «10» στην πλάτη και φροντίζει να αποδεικνύει, σχεδόν σε κάθε ματς, πως το αξίζει και με το παραπάνω!

Σχετικά άρθρα