Αρχική > ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ > ΤΕΝΙΣ > Ούτε που ίδρωσε ο… ιστορικός Αλκαράθ: «Καθάρισε» τον Γκρίκσπορ σε 57 λεπτά! (video)

Ούτε που ίδρωσε ο… ιστορικός Αλκαράθ: «Καθάρισε» τον Γκρίκσπορ σε 57 λεπτά! (video)

Τον καλό του εαυτό βρίσκει και πάλι ο Κάρλος Αλκαράθ, που μέσα σε 57 λεπτά απέκλεισε τον Τάλον Γκρίκσπορ, πέρασε στους «8» του China Open και έφτασε τις 200 νίκες!

Αλκαράθ 200 νίκες

Μία… σημαδιακή, πέρα από εύκολη, νίκη σημείωσε ο Κάρλος Αλκαράθ, απέναντι στον Τάλον Γκρίκσπορ.

Ο Ισπανός τενίστας προκρίθηκε με χαρακτηριστική άνεση στη φάση των προημιτελικών του China Open, επικρατώντας με 2-0 σετ (29/09). Πήρε το πρώτο σετ με 6-1 games, ενώ στη συνέχεια κέρδισε με 6-2 και τελείωσε την υπόθεση πρόκριση.

Οι ιστορικές 200 νίκες του Αλκαράθ και η… πρωτιά του Μάκενροου

Ωστόσο, το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ξεχωριστό για τον Αλκαράθ. Και αυτό, διότι έφτασε συνολικά τις 200 νίκες στην καριέρα του! 200 νίκες, από τα συνολικά 252 ματς που έχει δώσει!

Κάπως έτσι, έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης στην ιστορία του τένις, που καταφέρνει να φτάσει σε αυτόν τον εντυπωσιακό αριθμό. Πρώτος στη σχετική λίστα, είναι ο Τζον Μάκενροου, ο οποίος κατέγραψε την 200η του νίκη, έπειτα από 245 παιχνίδια. 

Το μέλλον, όπως και το παρόν, του 21χρονου Ισπανού διαγράφεται λαμπρό. Όμως, ο Κάρλος Αλκαράθ δεν κοιτά τα στατιστικά. Στοχεύει αποκλειστικά στους τίτλους!

Επόμενος αντίπαλος στο China Open

Πλέον, ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Παρισιού, ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Κάρεν Χατσάνοφ, στα προημιτελικά του China Open. Ακόμα μία κορυφή για τον Ισπανό πλησιάζει…

Σχετικά άρθρα