Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ > Αυτοί είναι οι τρεις διαιτητές του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στον τελικό του Σούπερ Καπ

Αυτοί είναι οι τρεις διαιτητές του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στον τελικό του Σούπερ Καπ

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους τρεις διαιτητές που θα διευθύνουν Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, στον τελικό του Stoiximan Super Cup (29/09, 20:30).

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, Σούπερ Καπ

Σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε σε ποιον θα ανήκει ο πρώτος τίτλος της σεζόν, αφού Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έρχονται αντιμέτωποι στον τελικό του Σούπερ Καπ (29/09, 20:30).

Δεδομένα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κατακτήσει τις προηγούμενες δύο σεζόν τη διοργάνωση και θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους. Όμω, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, θέλει να επαναφέρει το τρόπαιο στην κατοχή της, μετά το 2021.

Σίγουρα, οι «πράσινοι» δεν μπορούν να υπολογίζουν στον Τσεντί Οσμάν, που έμεινε εκτός επτάδας ξένων. Ωστόσο, μένει να φανεί αν μπορεί να αγωνιστεί ο Λορέντζο Μπράουν.

Για τους Πειραιώτες εκτός παραμένουν οι τραυματίες, Μιλουτίνοφ, Φαλ και Έβανς, ενώ το πιθανότερο σενάριο είναι να μην αγωνιστεί ούτε ο ΜακΚίσικ.

Τέλος, η ΚΕΔ έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τον αγώνα. Παπαπέτρου, Τσολάκος και Τσιμπούρης θα σφυρίζουν το πρώτο ντέρμπι ανάμεσα στους «αιώνιους» για τη σεζόν.

Να υπενθυμίσουμε, πως Άρης και Περιστέρι που ηττήθηκαν στα ημιτελικά του Σούπερ Καπ, θα παλέψουν στον μικρό τελικό (29/09, 16:45) για την 3η θέση. Την εν λόγω αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Τσαρούχα, Τηγάνης και Μαλαπίδης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΕΔ για τον τελικό του Σούπερ Καπ:

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι του σημερινού τελικού και του μικρού τελικού του Σούπερ Καπ είναι οι εξής:

Μικρός Τελικός

ΚΓ Καλλιθέας 16.45 Άρης-Περιστέρι, Τσαρούχα, Τηγάνης, Μηλαπίδης (Βιτζηλαίος)

Τελικός

ΚΓ Καλλιθέας 20.30 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, Παπαπέτρου, Τσολάκος, Τσιμπούρης (Νιγιάννης)

Σχετικά άρθρα