Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΚΟΣΜΟΣ > Ο Γιακουμάκης έκανε τα πρωτοσέλιδα στο Μεξικό, να του γράψουν «Σε αγαπώ»!

Ο Γιακουμάκης έκανε τα πρωτοσέλιδα στο Μεξικό, να του γράψουν «Σε αγαπώ»!

Ο Γιώργος Γιακουμάκης σκόραρε δύο φορές, έδωσε μία ασίστ και οι Μεξικανοί «τρελάθηκαν»! Δείτε πώς κυκλοφόρησε πρωτοσέλιδο μετά τη νίκη της Κρουζ Αζούλ!

Γιώργος Γιακουμάκης Κρουζ Αζούλ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης συνεχίζει στο Μεξικό ό,τι έκανε σε Ολλανδία, Σκωτία και ΗΠΑ: να σκοράρει κατά ριπάς! Σε οκτώ ματς, έχει πέντε γκολ και τρεις ασίστ! Στο τελευταίο παιχνίδι της Κρουζ Αζούλ, μάλιστα, σκόραρε δύο γκολ, ενώ μοίρασε και μία ασίστ. Εν ολίγοις, ήταν ο κύριος λόγος, που ολοκληρώθηκε η ανατροπή επί της Πατσούκα και το 2-0, έγινε 2-4!

Η «τρέλα» των Μεξικανών για τον 29χρονο Έλληνα σέντερ φορ, εκδηλώθηκε με έναν πρωτοφανή τρόπο!

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Record», κυκλοφόρησε το πρωτοσέλιδό της με τον Γιώργο Γιακουμάκη σε περίοπτη θέση και τη φράση «Σε αγαπώ», γραμμένη κανονικότατα στα ελληνικά!

«Η Κρουζ Αζούλ έχανε με 2-0 αλλά ο Ελληνας Γιακουμάκης έδωσε ώθηση στην ομάδα του με 2 γκολ και 1 ασίστ στον Φαβαρέλι», ανέφερε χαρακτηριστικά στο πρωτοσέλιδό της.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Γιακουμάκης αποκτήθηκε από την Κρουζ Αζούλ το καλοκαίρι του 2024. Οι Μεξικανοί έβγαλαν από το ταμείο τους 9.3 εκατομμύρια ευρώ περίπου, για να καλύψουν τις απαιτήσεις της Ατλάντα.

Ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, από το καλοκαίρι του 2021. Τότε αποχώρησε από τη Σέλτικ, αρχικά για το MLS κι έπειτα για το πρωτάθλημα του Μεξικού.

Έκτοτε έχει σκοράρει 29 φορές: 24 με τη φανέλα της Ατλάντα και άλλες πέντε, όπως προαναφέρθηκε, με αυτήν της Κρουζ Αζούλ.

Σχετικά άρθρα