Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > EUROPA LEAGUE > Το ελληνικό μήνυμα του Ροντινέι: «Έρχονται καλύτερες ημέρες, είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε!» 

Το ελληνικό μήνυμα του Ροντινέι: «Έρχονται καλύτερες ημέρες, είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε!» 

Αρνητικό ήταν το πρώτο «τεστ» του Ολυμπιακού στο Europa League, με τους «ερυθρόλευκους» να γνωρίζουν την ήττα από τη Λυών (26/09, 2-0). Ο Ροντινέι θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα στους φίλους των Πειραιωτών, με την ανάρτησή του στα social media, να είναι γραμμένη στα ελληνικά.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το… αριστερό τις υποχρεώσεις του στο Europa League, μιας και ηττήθηκε από τη Λυών (26/09, 2-0).

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, ήταν ο Ροντινέι, ο οποίος, μετά τον αγώνα θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα στους φίλους των «ερυθρόλευκων».

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος εξέφρασε με σιγουριά πως οι Πειραιώτες θα καταφέρουν να επανέλθουν και να επιστρέψουν στις νίκες, με τη δημοσίευσή του να είναι γραμμένη στα ελληνικά.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ροντινέι:

«Ξέρουμε ότι περνάμε μια δύσκολη στιγμή, αλλά είμαι σίγουρος ότι έρχονται καλύτερες μέρες, το μόνο μυστικό είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε και θα κυνηγήσουμε τους στόχους μας, πάμε Ολυμπιακάρα μαζί είμαστε πιο δυνατοί».

Σχετικά άρθρα