Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > EUROPA LEAGUE > Μάτιτς: «Πάντα επικίνδυνος ο Ολυμπιακός, αλλά δίκαιη η νίκη μας»

Μάτιτς: «Πάντα επικίνδυνος ο Ολυμπιακός, αλλά δίκαιη η νίκη μας»

Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της Λυών επί του Ολυμπιακού ο Νεμάνια Μάτιτς, αν και αναγνώρισε την εμπειρία της ελληνικής ομάδας.

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε με το δεξί στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν, καθώς ήρθε αντιμέτωπος με την ήττα με 2-0 στην έδρα της Λυών για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Europa League. Απεναντίας, στο στρατόπεδο των Γάλλων υπάρχει όπως είναι λογικό απόλυτη ικανοποίηση τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για την εικόνα της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα ο Νεμάνια Μάτιτς χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του, αναγνωρίζοντας παράλληλα και την εμπειρία των «ερυθρόλευκων». Επιπλέον ο μέσος εξέφρασε την επιθυμία του στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσει το πολυπόθητο τρόπαιο.

Αναλυτικά είπε:

«Ήταν σημαντικό για μας να αρχίσουμε με νίκη στην Ευρώπη. Είμαστε ικανοποιημένοι με την εμφάνισή μας, καταφέραμε να σκοράρουμε στο δεύτερο ημίχρονο και με το 2-0 σφραγίσαμε μια νίκη που αξίζαμε. Ο Ολυμπιακός πάντα είναι επικίνδυνος, είναι πολύ έμπειρη ομάδα, ξέρει να παίζει στην Ευρώπη, αλλά εμείς δικαιούμασταν τη νίκη. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε έτσι και φιλοδοξία μας είναι να κατακτήσουμε το Europa League».

Σχετικά άρθρα