Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΙΣΠΑΝΙΑ > Λεβαντόφσκι: «Ο Γιαμάλ είναι ο κορυφαίος εξτρέμ του κόσμου»

Λεβαντόφσκι: «Ο Γιαμάλ είναι ο κορυφαίος εξτρέμ του κόσμου»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για τον Λαμίν Γιαμάλ, χαρακτηρίζοντας τον ως τον κορυφαίο εξτρέμ παγκοσμίως.

Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει τη σεζόν με το δεξί, αφού οι παίκτες του Χάνσι Φλικ έχουν κάνει τα αδύνατα δυνατά και μετρούν μέχρι στιγμής επτά νίκες σε ισάριθμα ματς. Φυσικά οδηγοί σε όλο αυτό είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ο Λαμίν Γιαμάλ οι οποίοι μέχρι στιγμής μετρούν συνολικά 11 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, με τον 17χρονο Ισπανό να μοιάζει ασταμάτητος.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν άφησε ασχολίαστο ο Πολωνός επιθετικός, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του νεαρού συμπαίκτη του τονίζοντας πως: «Βλέπω τον Γιαμάλ ως τον κορυφαίο εξτρέμ του κόσμου. Δεν έχει να κάνει όμως με το πως ξεκινάς, αλλά με το πως τελειώνεις». Βέβαια στη συνέχεια θέλησε να τον συμβουλεύσει να… κοιτάξει στο πιο βαθύ μέλλον, παρά τις καταπληκτικές εμφανίσεις του: «Ο Γιαμάλ είναι 17 και πρέπει να κοιτάξει για τα επόμενα 10-15 χρόνια και όχι μόνο τα επόμενα 2-3 χρόνια. Μπορεί να έχει μια μεγάλη καριέρα».

Σχετικά άρθρα