Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΙΣΠΑΝΙΑ > Αν ο Σέζνι θέλει Μπαρτσελόνα, πρέπει να δώσει 2 εκατομμύρια ευρώ στη Γιουβέντους!

Αν ο Σέζνι θέλει Μπαρτσελόνα, πρέπει να δώσει 2 εκατομμύρια ευρώ στη Γιουβέντους!

Κι όμως! Η επιστροφή του Βόιτσεχ Σέζνι στα γήπεδα, μετά την απόσυρσή του, θα του κοστίσει πολύ ακριβά!

Ο Βόιτσεχ Σέζνι πήρε τη μεγάλη απόφαση να «κρεμάσει» τα γάντια του το καλοκαίρι του 2024, μετά τη λύση του συμβολαίου του με τη Γιουβέντους.

Παρόλα αυτά, λίγες εβδομάδες αργότερα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τερ Στέγκεν, η Μπαρτσελόνα και ο Λεβαντόφσκι, όπως φημολογείται, τον έπεισαν να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Κάτι που θα του κοστίσει, όμως!

Οι ιθύνοντες της «Γηραιάς Κυρίας» λες και το ήξεραν, είχαν φροντίσει να βάλουν μία πολύ συγκεκριμένη ρήτρα, στο συμφωνητικό της αποδέσμευσης του 34χρονου Πολωνού γκολκίπερ. Ποια ήταν αυτή;

Πως σε περίπτωση που ξαναπατούσε χορτάρι, για χάρη άλλης ομάδας, θα καλούνταν να τους επιστρέψει το 1/3 της αποζημίωσης που έλαβε, όταν έλυνε το συμβόλαιό του! Ένα ποσό της τάξεως, δηλαδή, των 2 εκατομμυρίων ευρώ, αφού έλαβε έξι από τη Γιουβέντους, το περασμένο καλοκαίρι!

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από το περιβάλλον του, η συγκεκριμένη ρήτρα δεν φαίνεται να τον αποθαρρύνει. Η απόφασή του να επιστρέψει στα γήπεδα για χάρη της Μπαρτσελόνα μοιάζει οριστική και μάλιστα, όλα δείχνουν πως την ερχόμενη Δευτέρα (30/09), θα ανακοινωθεί από τους Καταλανούς.

Σχετικά άρθρα