Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΙΣΠΑΝΙΑ > Η Ρεάλ «βρήκε» την αιτία της… τεσσάρας από την Μπαρτσελόνα – Είναι ένας αριθμός! (video)

Η Ρεάλ «βρήκε» την αιτία της… τεσσάρας από την Μπαρτσελόνα – Είναι ένας αριθμός! (video)

Πού θεωρεί το προπονητικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης, πως κρίθηκε το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα. Ο αριθμός «10», έφερε τη βαριά ήττα.

Ρεάλ-Μαδρίτης-Εμπαπέ-Μπαρτσελόνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να συνέλθει, μετά το 0-4 από την Μπαρτσελόνα, μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Από την επόμενη κιόλας ημέρα, το προπονητικό επιτελείο και ο Κάρλο Αντσελότι, ψάχνουν να βρουν την αιτία της βαριάς ήττας. Και όπως φαίνεται, την βρήκαν!

Η τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης έχει αναλύσει τον πρόσφατο αγώνα Clásico, αποκαλύπτοντας ορισμένα σημαντικά προβλήματα. Ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που ανέκυψαν είναι η φυσική κατάσταση της ομάδας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Relevo, η Ρεάλ Μαδρίτης διάνυσε 10 χιλιόμετρα λιγότερα από την Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτή η διαφορά είναι ιδιαίτερα σημαντική, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Ρεάλ είχε μία επιπλέον ημέρα ξεκούρασης πριν από το παιχνίδι.

Αυτά τα δεδομένα προβληματίζουν ιδιαίτερα τους προπονητές της ομάδας, δεδομένου ότι η φυσική αντοχή και η ικανότητα της ομάδας να παραμένει ανταγωνιστική καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι κρίσιμα στοιχεία για την απόδοση σε τέτοιες κρίσιμες αναμετρήσεις και ένα από τα μεγάλα «θέλω» του Κάρλο Αντσελότι.

Η μειωμένη αυτή απόδοση δεν αντικατοπτρίζει μόνο μια φυσική κόπωση, αλλά ενδεχομένως και την ανάγκη για βελτιώσεις στο πρόγραμμα εκγύμνασης και προετοιμασίας της ομάδας. Επιπλέον, εγείρει ερωτήματα σχετικά με τη στρατηγική και τις επιλογές που ακολουθήθηκαν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Σχετικά άρθρα