Αρχική > ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ > Μπράμπετς στο Ole.gr: «Και παλιά ο Άρης πήγαινε καλά στα ντέρμπι, η διαφορά φέτος είναι αλλού…»

Μπράμπετς στο Ole.gr: «Και παλιά ο Άρης πήγαινε καλά στα ντέρμπι, η διαφορά φέτος είναι αλλού…»

Βαθμός «χρυσάφι» στο ΟΑΚΑ και ο Άρης, μία ακόμη βδομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας. Τι είπε ο Γιακούμπ Μπράμπετς στο Ole.gr. Οι ατάκες για πρωτάθλημα, οι στόχοι και το μήνυμα στους φίλους της ομάδας!

Γιάκουμπ-Μπράμπετς-Άρης

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς αποτελεί σημείο αναφοράς για την οπισθοφυλακή του Άρη. Ο Τσέχος συμβάλλει τα μέγιστα σε αυτή την ιστορική πορεία των «κίτρινων» στην κορυφή της Stoiximan Super League. Mάλιστα, βρίσκεται σταθερά στις συζητήσεις για τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς του πρωταθλήματος. Όμως και με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ξεχώρισε, όπως συνέβη και στα προηγούμενα ντέρμπι της ομάδας του.

Με δεδομένη την μεσοεπιθετική ποιότητα του «τριφυλλιού», ο κεντρικός αμυντικός του Άρη πήγε καλά. Συνέδραμε στον περιορισμό των ατού του Παναθηναϊκού, ενώ και στις απειλές που δημιούργησε η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο ανταποκρίθηκε.

Ο Τσέχος ήρθε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2021. Τώρα, διανύει την τέταρτη σεζόν στο πρωτάθλημα και το παιχνίδι του είναι πιο «μεστό» και ώριμο από ποτέ. Όμως, πέρα από τα ηγετικά του χαρακτηριστικά, ο Γιακούμπ Μπράμπετς είναι ένας άνθρωπος που προσφέρει ακριβείς απαντήσεις.

Στην ερώτηση για το εάν ο Άρης διεκδικεί το πρωτάθλημα απάντησε δίχως περιστροφές, εγκαταλείποντας τον ενθουσιασμό που επικρατεί στις τάξεις όλης της ομάδας. Όμως, όπως θα δείτε και θα ακούσετε στις δηλώσεις του στο Ole.gr και τον Δημήτρη Τσάκνη, ο Μπράμπετς πιστεύει πολύ στην ομάδα και τους συμπαίκτες του. Προτιμά, ωστόσο, να βάζει κοντινούς και ρεαλιστικούς στόχους. Έναν τέτοιο θέτει και προειδοποιεί.

Σχολίασε την προσέγγιση της ομάδας του Άκη Μάντζιου στα φετινά παιχνίδια. Ακόμη, μίλησε για το νέο φορμάτ των Play Offs της Stoiximan Super League. Τέλος, έστειλε και ένα μήνυμα. Με αποδέκτες τους φίλους του Άρη. Μάλλον μοιάζει με ευχή!

Όλα, στο παρακάτω βίντεο:

Σχετικά άρθρα