Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > «Πάγος», Γ’ εθνική, Λεβαδειακός: Πότε έπαιξε ο Ανδρούτσος, τελευταία φορά με τον Ολυμπιακό; (video)

«Πάγος», Γ’ εθνική, Λεβαδειακός: Πότε έπαιξε ο Ανδρούτσος, τελευταία φορά με τον Ολυμπιακό; (video)

Ο Θανάσης Ανδρούτσος έκανε την επανεμφάνισή του με τον Ολυμπιακό. Πότε ήταν η τελευταία φορά που αγωνίστηκε με τα «ερυθρόλευκα»;

Θανάσης Ανδρούτσος Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός «πέταξε» δύο βαθμούς στην έδρα του, απέναντι στον Λεβαδειακό (21/10, 2-2). Ένα αποτέλεσμα που θύμισε το 1993. Τότε, που η ομάδα της Βοιωτίας είχε καταφέρει να φύγει έστω με έναν βαθμό από την έδρα των «ερυθρόλευκων». Στην αποστολή των οποίων ήταν και ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Ένας παίκτη, που μέχρι πρόσφατα η παραμονή του στον Πειραιά δεν έμοιαζε βέβαιη. 

Ο 27χρονος τον περασμένο Γενάρη πήγε με τη μορφή δανεισμού στην 2η κατηγορία της Γερμανίας.

Ωστόσο, με την ομάδα του γνώρισε τον υποβιβασμό στο τέλος της χρονιάς, αφού τερμάτισε στην τελευταία θέση της Bundesliga 2. Το καλοκαίρι γύρισε στους «ερυθρόλευκους» και όλα έδειχναν πως θα έχουμε «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές.  

Η τελευταία εμφάνιση του Ανδρούτσου με τον Ολυμπιακό 

O Βάσκος τεχνικός όχι μόνο τον είχε στη διάθεσή του, αλλά τον χρησιμοποίησε.

Πολλοί θα έψαχναν να βρουν την τελευταία φορά που ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έκανε την εμφάνισή του με τους Πειραιώτες.  

Αυτό συνέβη στα Play Offs της Super League τη σεζόν 2022-23. Τότε, ο Ανδρούτσος είχε παίξει σε δύο παιχνίδια.  

Τελευταία εμφάνιση εντός έδρας έγινε στην ήττα του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ (1-3). Είχε περάσει ως αλλαγή στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ενώ, η τελευταία φορά που εμφανίστηκε με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» ήταν απέναντι στον Άρη. Μάλιστα, είχε παίξει σε όλο τον αγώνα, αλλά η ομάδα του είχε ηττηθεί (2-1).  

Να υπενθυμίσουμε, πως ο  Ανδρούτσος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, οπότε δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στη Σουηδία, για τον αγώνα με τη Μάλμε (24/10, 22:00).

Ωστόσο, ο Μεντιλίμπαρ θα τον έχει στη διάθεσή του, για όλα τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και μένει να φανεί αν θα του δώσει σταθερό ρόλο στο ροτέισον του Ολυμπιακού.  

Σχετικά άρθρα