Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > EUROLEAGUE > Σοβαρό «πλήγμα» με Λαπροβίτολα για Μπαρτσελόνα!

Σοβαρό «πλήγμα» με Λαπροβίτολα για Μπαρτσελόνα!

O Aργεντίνος αποχώρησε υποβασταζόμενος λίγα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης μεταξύ Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια στο Παλαού! Σενάρια για σοβαρό διάστρεμμα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΑΠΡΟΒΙΤΟΛΑ

Ανησυχίες στη Βαρκελώνη από το χτύπημα που δέχτηκε ο Νικολάς Λαπροβίτολα στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Liga Endesa στο «Παλαού». Ο 34χρονος Αργεντίνος αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ, περίπου 4 λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Ενώ το σκορ ήταν στο 77-84 υπέρ της ομάδας του Πάμπλο Λάσο.

Όμως, η ήττα που δέχτηκε η Μπαρτσελόνα από τη Μπασκόνια με 93 – 88 είναι το λιγότερο που απασχολεί τον Ζοάν Πεναρόγια. Αυτό γιατί η συνέχεια στη Euroleague είναι εξαιρετικά απαιτητική. Ο Αργεντίνος είναι ο ηγέτης ομάδας του Πεναρόγια τα τελευταία χρόνια και ενδεχόμενη απουσία του από την αγωνιστική δράση αναμένεται να κοστίσει στις επιδόσεις των «μπλαουγκράνα» στο παρκέ. Να θυμίσουμε πως η Μπαρτσελόνα έχει ρεκόρ 3-1 στη φετινή Euroleague. Σε λίγες μέρες στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστική φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (31/10, 21:15).

Η πρώτη ενημέρωση της Μπαρτσελόνα αναφέρει διάστρεμμα στο δεξί γόνατο, με τις ακριβείς εκτιμήσεις να γίνονται γνωστές το επόμενο διάστημα. Εφόσον κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί. Τότε, είναι δεδομένο πως ο Νίκο Λαπροβίτολα θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του τις προσεχείς εβδομάδες.

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή του τραυμαυτισμού του Λαπροβίτολα:

Σχετικά άρθρα