Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > Ο Μπάμπα Ράχμαν στον ΠΑΟΚ «ξεπέρασε» το παρελθόν και κόντρα στην ΑΕΚ θυμήθηκε τη… Λαμία!

Ο Μπάμπα Ράχμαν στον ΠΑΟΚ «ξεπέρασε» το παρελθόν και κόντρα στην ΑΕΚ θυμήθηκε τη… Λαμία!

Στον ΠΑΟΚ διανύει τις καλύτερες ημέρες του ο Μπάμπα Ράχμαν. Σκοράρει ανελλιπώς, το έκανε και κόντρα στην ΑΕΚ και έφερε στη μνήμη του τη… Λαμία!

Μπάμπα Ράχμαν

Με τα ασπρόμαυρα, ο Μπάμπα Ράχμαν παρουσιάζει τον καλύτερο εαυτό του. Όχι μόνο σαν εμφανίσεις, αλλά και σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα!

Ο Γκανέζος μπακ επέστρεψε στον ΠΑΟΚ τον Ιούλιο του 2023 και έκτοτε, έχει αποδείξει πως είναι αρκετά ικανός, μπροστά από τις αντίπαλες εστίες. Ένα χαρακτηριστικό που έχει βοηθήσει σε ουκ ολίγες περιπτώσεις την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Τι έχει κάνει φέτος ο Μπάμπα;

Την φετινή σεζόν, ο Μπάμπα έχει αγωνιστεί συνολικά σε 13 παιχνίδια, συνυπολογίζοντας και το ντέρμπι «Δικεφάλων» κόντρα στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Σε αυτά, μετά και το τέρμα του κόντρα στην «Ένωση», έχει σημειώσει συνολικά τρία γκολ, μοιράζοντας και μία ασίστ.

Αν σκεφτούμε, πως βρισκόμαστε ακόμα στον Οκτώβριο και γίνεται λόγος για έναν αμυντικό μπακ, τότε δεν είναι διόλου αμελητέος αριθμός!

Καλύτερα από κάθε άλλη στιγμή της καριέρας του

Και στις δύο θητείες του στον ΠΑΟΚ, ο Μπάμπα μετρά 10 τέρματα. Αριθμός που ξεπερνά, κατά πολύ μάλιστα, όσα είχε πετύχει σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα έχει αγωνιστεί!

Προηγουμένως, είχε βρει δίχτυα με τρεις διαφορετικές ομάδες, έχοντας τέσσερα γκολ. Είχε σκοράρει εις διπλούν για την Γκρότερ Φιρτ, κόντρα στη Νυρεμβέργη, ενώ είχε χριστεί σκόρερ και με τις Σάλκε και Ρεμς, απέναντι σε Νις και σε Παρί Σεν Ζερμέν, αντίστοιχα. 

Γιατί η ΑΕΚ έγινε… Λαμία για τον Μπάμπα;

Πάντως, ο 30χρονος αμυντικός είχε βρει ξανά δίχτυα, με αντίπαλο την ΑΕΚ. Αυτό είχε συμβεί στα Play Offs της Stoiximan Super League, την περασμένη σεζόν, ξανά στο ίδιο γήπεδο. 

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης, είναι ότι η «Ένωση» αποτελεί μόλις τον δεύτερο σύλλογο, που ο Μπάμπα «πληγώνει» σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις. 

Η έτερη ομάδα είναι η Λαμία, κόντρα στην οποία ο Γκανέζος είχε σκοράρει, τόσο στην πρώτη του θητεία, το 2020-21, όσο και στη δεύτερη, το 2023-24. 

Σχετικά άρθρα