Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΓΕΡΜΑΝΙΑ > Μπάγερν: Ο «Κάιζερ» Χάρι Κέιν διέταξε επιστροφή στις… τεσσάρες (4-0 τη Στουτγκάρδη)!

Μπάγερν: Ο «Κάιζερ» Χάρι Κέιν διέταξε επιστροφή στις… τεσσάρες (4-0 τη Στουτγκάρδη)!

Με τον Κέιν να κάνει ένα ακόμη χατ τρικ, η Μπάγερν «ποδοπάτησε» τη Στουτγκάρδη σε ένα ημίχρονο (4-0) και ετοιμάζεται για Βαρκελώνη!

ΜΠΑΓΕΡΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Στην «Αλιάνζ Αρίνα», η Μπάγερν φιλοξενούσε την τρομερή Στουτγκάρδη του Σεμπάστιαν Χένες. Αν και οι Σουηβοί ξεκίνησαν άσχημα τη σεζόν, είχαν αρχίσει να βρίσκουν τον καλό τους εαυτό. Εξάλλου το 5-1 επί της Ντόρτμουντ στις 22 Σεπτεμβρίου, αποτελούσε μία δήλωση.

«Φλυαρία» στο πρώτο ημίχρονο!

Η Μπάγερν δεν είχε τη συνηθισμένη ορμή που της προσφέρει η έδρα της και δεν έβρισκε τρόπους να απειλήσει την εστία του Νίμπελ. Η αναγκαστική αλλαγή του Πάβλοβιτς στο 8ο έφερε τον Παλίνια στο βασικό σχήμα. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε δίχως κάποια αξιοσημείωτη φάση για τις δύο ομάδες. Το 0-0 ήταν απολύτως δίκαιο.

O Xάρι Κέιν «πήρε το όπλο» του!

Όμως, τo δεύτερο μέρος ήταν πολύ διαφορετικό. Ο Χάρι Κέιν το πήρε προσωπικά και ξεκίνησε να σκοράρει στο 57′. Πρώτα, αξιοποίησε τη δημιουργία του Τζόσουα Κίμιχ. Στη συνέχεια, ο Άγγλος ήταν ασταμάτητος.

Τρία λεπτά μετά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 και ξανά τα ίδια στο 80′.

Ο Άγγλος επιθετικός «φόρτωσε» τα δίχτυα των φιλοξενούμενων με γκολ. Αυτό ήταν το 7ο χατ-τρικ του Χάρι Κέιν με τη φανέλα των Βαυαρών. Μάλιστα, ο πρώην παίκτης της Τότεναμ είδε ένα ακόμη δικό του γκολ να ακυρώνεται στο 84′ ως οφσάιντ. Το «κερασάκι» στην τούρτα ήρθε από τον Κίνγκλεϊ Κομάν στο 89′ Αυτό ήταν το πρώτο του φετινό τέρμα στη Bundesliga.

Tέλος, ο Χάρι Κέιν με την εμφάνιση αυτή ανέβασε την Μπάγερν Μονάχου στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς (όσους έχει και η Λειψία). Στη συνέχεια, μεγάλη συνάντηση στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League. Ταξίδι στη Βαρκελώνη και το Μονζουίκ και αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα του παλαιού γνώριμου, Χάνσι Φλικ (23/10, 10:00).

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Μπάγερν Μονάχου (Β. Κομπανί): Νόιερ, Γκερέιρο (68′ Λάιμερ), Ουπαμεκανό (82′ Γκορέτζκα), Μιν-ζαέ, Ντέιβις, Κίμιχ, Πάβλοβιτς (8′ Παλίνια), Ολίσε (68′ Σανέ), Μίλερ, Γκνάμπρι (68′ Κομάν), Κέιν.

Στουτγκάρδη (Σ. Χένες): Νίμπελ, Bάγκνομαν (86′ Τσέις), Ρουό, Καμπό, Χέντρικς (66′ Μίτελσταντ), Καραζόρ, Στίλερ, Ρίντερ, Λέβελινγκ (74′ Βόλτεμαντε), Ουντάβ (74′ Τουρέ), Ντεμίροβιτς (66′ Μιλότ).

Σχετικά άρθρα